Luk

Argentinsk komet millimeter fra Inter-skifte

| International | 13 kommentarer

Infoboks

Den 20-årige argentinske angriber Lautaro Martinez bekræfter, at han kun er få detaljer fra et skifte til italienske Inter.

Inter har god tradition for argentinske skarprettere i sin offensiv, og nu ser det ud til, at Milano-klubben har sikret sig endnu en spændende angriber fra Argentina.

Det 20-årige stjerneskud Lautaro Martinez fra Racing Club er således snart Inter-spiller.

- Alt er reelt på plads med Inter. Det er kun detaljer som lægetjekket, der mangler, siger Martinez til TyC Sports og tilføjer:

- (Javier, red) Zanetti har ringet mange gange til mig for at overbevise mig. Inters visioner har været afgørende. 

Martinez er lige nu samlet med det argentinske A-landshold, som han kan få debut for i de kommende testkampe mod Italien eller Spanien.


Af Mikael Blond

13 kommentarer

MI9 07:05          
Kæmpe talen!
Frankofil 07:22          
Han var konge i mit Southampton managerspil! PL topscorer 2 år i træk.

Hvis han er god i manager er han det nok også i virkeligheden :-)
Roberto Pellegris 07:31          
Hvorfor Inter? Han burde da kunne finde en bedre klub med mulighed for spilletid.
Haaaaax 07:36          
Inter er vel ikke et dårligt sted at starte ud? Det er trods alt stadig en storklub der har mulighed for chl. Nok derfor Inter.
bruger 147313 08:16          
Alt for tideligt og han ender på bænken...burde blive i Racing eller prøve sig af i hollandsk /belgisk/fransk fodbold istedet....serie A alt for stort skridt....
RaSMuS. 08:52          
For det første er jeg altid totalt ligeglad med, hvordan bestemte spillere har klaret det i andre brugeres computerspil. Det er komplet irrelevant.
For det andet så fatter jeg ikke, at unge sydamerikanske spillere vil skifte til Inter, som, med al respekt, ikke har været eksperter i at få sådanne til at bryde igennem de seneste år.
Milanistar 08:52          
Lautaro må være blevet lovet, at Inter sælger Icardi til sommer - ellers giver dette skifte ikke mening. Lautaro kommer til at sidde på bænken hvis Icardi bliver, og i det scenarie lugter dette lidt af en gabigol - så så jeg hellere, at Lautaro kom til Milan, hvor der rent faktisk er muligheder, i og med at Pedro Mendes gerne vil have André Silva væk fra Rossoneri.

På den anden side, så må det være skadeligt for Merda´s omdømme, hvis de laver en ny "Gabigol" - det kan være, at de får sværere ved at trække store talenter til i fremtiden.

Men ellers er jeg enig med ovenstående - Lautaro og hans agent spiller virkeligt hasard med hans karriere her.
Søndag 29. marts
Lørdag 28. marts