LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Argentinsk triumf i ensidig forestilling

| Venskabskampe | 1 kommentar
Argentinsk triumf i ensidig forestilling
Foto: Getty Images

Argentina var stærkt dominerende, da man torsdag aften mødte Irak i en venskabskamp. Argentina vandt opgøret med 4-0.

Argentina var endnu en gang uden Lionel Messi, da man torsdag aften mødte det irakiske landshold i en venskabskamp.

I stedet havde træner Lionel Scaloni givet plads til folk som Paulo Dybala og Lautaro Martinez, og de skulle begge vise sig at være bidragende til kampens udvikling.

Argentina var tæt på at bringe sig foran allerede efter fem minutter, da German Pezzella fik plads til at heade på mål efter et frispark, men Jalal Hassan i det irakiske mål diskede op med en god redning.

I stedet bragte argentinerne sig foran efter 18 minutter. Marcos Acuna smækkede et fornemt indlæg ind fra venstre, hvor Lautaro Martinez dukkede op og headede bolden i netmaskerne bag Jalal Hassan, der ikke kunne stille noget op over for det kraftfulde hovedstød.

Kort efter var det så Marcos Acuna selv, der var tæt på at få bolden i kassen, men Hassan formåede at holde bolden ude af målet.

Irak holdt stand til pausen, men blot otte minutter efter spillets genoptag lykkedes det igen Argentina at få bolden i mål.

Paulo Dybala kæmpede sig med lidt held gennem det irakiske forsvar, inden han fandt Roberto Pereyra. Watford-spilleren fik tid og plads i feltet, og det udnyttede han kynisk ved at give sit hold en 2-0-føring.

Fem minutter senere havde Dybala selv chancen for at øge til 3-0, men igen var den irakiske keeper vaks.

I det 81. minut punkterede German Pezzella den sidste flig af spænding. Forsvarsspilleren fik chancen i feltet, og denne gang kunne Hassan intet spille.

I kampens tillægstid pyntede Franco Cervi yderligere på sejren, da han køligt sparkede bolden i kassen til 4-0.

Flere mål skulle det ikke blive til, og derfor kunne argentinerne forlade Prince Faisal bin Fahd Stadium i Riyadh med en sikker 4-0-sejr i en kamp, de dominerede. 

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

1 kommentar

Stagger Lee 23:17          
Selvfølgelig en billig baggrund, men hold da op en udrensning Argentina har fået lavet på landsholdet siden VM. Hvilket, de uden tvivl har trængt til.
Søndag 26. maj