Luk

Arndal skarp fra pletten i Hillerød-gevinst

| 2. division | 2 kommentarer

På to straffesparksmål holdt Hillerød en smule pres på Næstved med en 2-0-sejr over Skive i 2. division. 

Hillerød har været inde i en rigtig god stime i 2. division, som dog blev brudt med et nederlag til AB i sidste weekend. Endda på eget græs.

Lørdag eftermiddag skulle Christian Lønstrups tropper forsøge at genfinde melodien på udebane mod Skive, som efter en sløj sæsonstart var ubesejret i de seneste tre kampe.

Det startede dog klart bedst for gæsterne i det jyske. I de allerførste minutter fik de tilkendt straffespark, som Tobias Arndal omsatte til en 1-0-scoring.

Det var ikke eneste gang, at den tidligere AC Horsens-spiller fik chancen fra pletten. Efter en times tid blev der nemlig igen peget på pletten i Skives felt, og denne gang nettede Arndal igen til 2-0.

De to straffespark blev kampafgørende på Hancock Arena, hvor Hillerød cementerede andenpladsen i tabellen. De er fire point efter Næstved.

På tredjepladsen følger Thisted, som fik en sen og hårdt tilkæmpet sejr over HIK i Hellerup.

Nordjydernes Yao Dieudonne så rødt allerede inden pausen, men alligevel lykkedes det Thisted at holde nullet og stjæle en smal 1-0-sejr i kampens døende minutter.

Der var også sen pointfordeling i Brabrand, hvor hjemmeholdet så ud til at stikke af med sejren. Men da der resterede fire minutter, udlignede Mads Jørgensen til 1-1 for bundproppen Middelfart, som dermed fik det syvende remis i en sejrsløs sæson.


Af Casper Baunsgaard
Mandag 17. januar