Luk

Arnesen ansætter Robin Van Persie officielt

| Æresdivisionen | 0 kommentarer

Infoboks

Robin Van Persie er officielt blevet ansat som ungdomstræner i Feyenoord, efter han har hjulpet til i Dick Advocaats trænerstab. Van Persie fortsætter også omkring førsteholdet.

Robin Van Persie har i de seneste sæsoner været tilknyttet Feyenoords trænerstab i en uofficiel stilling, som han sidste sommer ikke selv kunne beskrive.

Men nu, godt 10 måneder senere, er Feyenoord-legenden ansat i en officiel stilling af sportsdirektør Frank Arnesen.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside, hvor det fremgår, at den 37-årige hollænder fra sommer overtager klubbens U16-hold sammen med Brian Pinas, mens han også kommer til at spille en støttende rolle ved førsteholdets træninger.

Van Persie har over de seneste to sæsoner været tilknyttet førsteholdets træninger på en noget løs basis, hvor hans hovedfokus har været angrebstræning, og han er glad for at kunne bidrage i sin tidligere klub.

- Efter min professionelle karriere startede jeg hovedsagligt med at orientere mig mod de ting i fodbolden, som jeg godt kan lide at lave. Sammen med mine rådgivere i SEG, har jeg fokuseret på aktiviteter, der passer mig, og derfor er jeg meget glad for, at jeg fra den kommende sæson kan overføre min viden fra min professionelle karriere til en ny generation på daglig basis, lyder det fra Van Persie, der tilføjer:

- Og at jeg kan gøre det i Feyenoord gør det ekstra specielt. Det giver mig en masse energi, og det føles også godt at bidrage på denne måde i forhold til udviklingen af klubbens spillere.

Van Persie spillede ifølge Transfermarkt 121 kampe for Feyenoord i sin aktive karriere. Han scorede 46 mål og lavede 16 oplæg.


Af Jonas Dalgård
Mandag 17. maj
Søndag 16. maj