Luk

Arnesen om Feyenoord-rygter: Ville være unikt

| Æresdivisionen | 8 kommentarer
Arnesen om Feyenoord-rygter: Ville være unikt
Foto: Getty Images

Infoboks

Heracles - Feyenoord
Æresdivisionen (25/01)
bet365 3,50 3,75 2,00
NordicBet 3,30 3,65 2,07
Oddset 3,25 3,70 2,00
YouBet 3,40 3,70 2,00

Frank Arnesen kalder muligheden for at blive sportsdirektør i Feyenoord for unik, men han mangler fortsat afklaring på afskeden med Anderlecht.

Frank Arnesen blev i begyndelsen af oktober fyret i Anderlecht, og mandag blev den tidligere Chelsea-sportsdirektør sat i forbindelse med en ny stilling.

Æresdivision-klubben Feyenoord skulle ifølge hollandske De Telegraaf nemlig være tæt på at ansætte Arnesen i løbet af vinterpausen i Æresdivisionen, som falder omkring nytår.

Nu har Frank Arnesen således udtalt sig til hollandske Rijnmond Sport om Feyenoord-koblingen, og selvom han ikke rigtigt vil kommentere på historien, så ser han det som en unik mulighed.

Han skal dog først finde ud af, hvordan hans afsked med Anderlecht skal forløbe.

- Det ville være unikt. Jeg er helt sikkert åben for en udfordring, men så længe jeg snakker med Anderlecht (om afskeden, red.), kan jeg ikke forholde mig til det.

- For det andet er jeg for to uger siden blevet opereret i mit knæ, og jeg er fuldt fokuseret på at komme mig. Jeg kan og vil ikke give noget information (om Feyenoord, red.), fordi jeg stadig har Anderlecht-historien.

Arnesen vil ikke sige, om der har været kontakt mellem Arnesen og Feyenoord.

- Gennem årene er jeg blevet vant til først at reagere, når der er skrevet under. Det gør jeg nu – for min egen interesse og på en hvilken som helst klubs interesse.

I Feyenoord ville Arnesen gøre den danske angriber Nicolai Jørgensen selskab.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

Rundsaven 16:13          
Er han ikke snart blevet fyret fra alle hans sportsdirektør stillinger ? Ved han hentede Ronaldo til PSV, men ellers har der været langt mellem snapsene? Erkender blankt, at jeg intet kender omstændighederne i de klubber han ellers har været. Han må dog have nogle kvaliteter, da han bliver ansat i store "store" klubber.
Jasperthesjasper 16:43          
Det er vel den mand i fodboldverdenen har levet mest på ét lucky strike da han hentede Ronaldo for 25 år siden. Hvilket eftersigende var på opfordring fra den samme brasilianske talentspejder der 6 år tidligere havde sendt Romario til PSV og i øvrigt efter overtagelse fra selvsamme Romario.

Det virker til at han ikke rigtigt kan noget nævneværdigt - og nu viser han så hvor desperat han er ved (måske) at acceptere et bud fra Feyenoord. En ting er at skifte til PSV når man har været i Ajax, det er som sådan okay, men at arbejde i Feyenoord. Så har man ikke megen integritet.
Tenver 17:02          
"Ekspertkorpset" har talt... tilsyneladende.
Scholesy 17:18          
Han hentede også Stam og Robben og mange andre men han gjorde det naturligvis ikke alene.
Adamantium_1 17:44          
Han var en succes i PSV, men de resterende ansættelser efterlader meget at ønske.

I Chelsea fik han en bundløs pengetank og de bedste faciliteter til at opbygge et stærkt akademi og ungdomssetup. Sådan noget tager gerne et lille årti at opbygge, før klubben for alvor høster frugterne.

Han kom ikke helt i mål i Chelsea, og de mest nævneværdige, der kom igennem rækkerne med Arnesen ved akadrmi, scout og talentroret er Bertrand, di Santo og Borini. That´s it.

Siden Chelsea tiden er det gået støt nedad bakke for den kære Frank.

I Hamburg sunder de sig stadig efter spillere som Mancienne, Bruma, Sala, Tore, Kacar, Huthinson og en serber mere, som Arnesen tog med fra Chelsea - lidt i trods, for at bevise over for London klubben, at de tog fejl, da de ikke længere troede på ham og hans talentfabrik.
proege 19:10          
Van Nistelrooy, Ronaldo, stam, og romario.
De blev hentet billigt, og resten er historie :)
Rundsaven:
Sagde han ikke selv op i Chelsea efter 6år?
Rundsaven 19:27          
@proege

Det har du sikkert ret i. Han sagde også selv op i Ukraine grundet krigen.

@Tenver

Jeg stiller bare spørgsmål. Indrømmer jeg er ignorant angående hans ansættelser. Men kom endelig med din afhandling siden du åbenlyst har en holdning :)
Fredag 24. januar