LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Arrieta: 2017 skal være mit år

| Superligaen | 2 kommentarer
Arrieta: 2017 skal være mit år
Foto: Getty Images
Danilo Arrieta er endelig fri for skader, så offensivspilleren er fokuseret på, at 2017 skal være hans år.

2016 har været et hårdt år for Lyngbys offensivspiller Danilo Arrieta. Siden slutningen af marts har Arrieta været holdt ude af flere forskellige skader, så det er blot blevet til en pokalkamp i august og et indhop i efterårets sidste kamp mod Silkeborg.

Netop det, at Arrieta overhovedet kom i kamp mere i 2016, glæder den 29-årige spiller, der nu ser frem til bedre tider.

- Skal jeg være helt ærlig, så havde jeg egentlig afskrevet 2016. Jeg har været skadet i mere end et halvt år, og blev opereret så sent som for halvanden måned siden. Så jeg har egentlig fokuseret mest på, at 2017 skal være mit år, siger Arrieta til bold.dk.

- Jeg er overrasket over, at jeg var med på bænken i de tre sidste kampe, og at jeg så kom ind mod Silkeborg, var superdejligt. Så var 2016 alligevel ikke det værste år i min fodboldkarriere.

Arrieta er klar over, at han trods comebacket stadig har et efterslæb. Det skal indhentes i vinterpausen.

- Ferierne har jeg altid brugt på også at holde ferie, men sådan bliver det ikke denne gang. Jeg kommer til at lave det program, klubben har givet mig, men jeg kommer også til at lave ekstra derudover, siger Arrieta.

- Det er nu jeg kan stille mig selv bedre, end de andre, fordi jeg formmæssigt kan komme stærkere tilbage. Jeg skal være den bedste udgave af mig selv, når jeg kommer tilbage.

Arrieta kom i sommeren 2015 til Lyngby fra Skive.

jesper@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Torsdag 21. marts