LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Arrocha roser ung træner: Ender i topfodbold

| 1. Division | 0 kommentarer
Arrocha roser ung træner: Ender i topfodbold
Foto: Nest Sotra
Forsvarsspilleren Daniel Arrocha har stiftet bekendtskab med en spændende 33-årige cheftræner i Nest-Sotra: Han er sikker på, at han tager skridtet til højeste niveau.

I sommer tog forsvarsspilleren Daniel Arrocha turen til den næstbedste norske række, da han skiftede HB Køge ud med Nest-Sotra - og det har ikke skuffet.

Den 23-årige stopper har fået fast spilletid i efteråret, og mødet med Norge har været en god oplevelse.

- Det har været spændende at prøve noget nyt. Jeg har fået det, jeg tog herop for - at spille alle kampene. Vi kom i top-seks, som gjorde, at vi skulle spille om oprykning. Så jeg har fået det ud af det, som jeg forventede, siger han til bold.dk.

Daniel Arrocha har kontraktudløb med klubben til nytår, men det er ikke udelukket, at han vælger at forlænge sin kontrakt i klubben. Gør han det, kan Nest-Sotra i høj grad sende varme tanker til cheftræner Steffen Landro.

Den 33-årige træner har nemlig gjort et stort indtryk på den danske forsvarsspiller, og han er fristet af at blive for at fortsætte samarbejdet med den dygtige chef.

- Han er lidt atypisk skandinavisk. Han tør virkelig at sige sin mening. Han er en dygtig, ung træner. Det har været et rigtig, rigtig spændende bekendtskab, og det er selvfølgelig en af de ting, der også er med i mine overvejelser omkring, om jeg skal blive eller ej, siger Arrocha.

Forsvarsspilleren fremhæver trænerens stærke taktiske sans, mens han også er en god motivator.

- Han er en type, der kan få meget ud af lidt. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han inden for få år kommer til Eliteserien eller et andet sted hen. For der er mange øjne, der kigger på ham, siger Daniel Arrocha.

Ifølge forsvarsspilleren bruger cheftræner Landro en 3-5-2-opstilling med to offensive midtbanespillere, og det har i øvrigt også været første gang, at Arrocha skulle prøve kræfter med det system.

Samme niveau som dansk 1. division
Den unge forsvarsspiller nåede at spille over 100 kampe i den danske 1. division, før han tog turen til Norge. Han mener dog ikke, at det rent sportsligt har været den store omvæltning.

- Jeg tror, der er mange, der tænker, at man bare banker bolden fremad i Norge. Men jeg synes egentlig, at niveauet er meget det samme. Selvfølgelig er der altid nogle hold, der spiller mere end andre. Men sådan er det også i Danmark. Sådan er det alle steder i verden.

En af forskellene er dog, at flere kampe bliver spillet på kunstgræsbaner end i Danmark.

- Selve rækken er meget den samme, men nogle gange kan man godt spille en anderledes fodboldkamp, fordi man måske spiller på kunstgræs. Man har nogle gange muligheden for at spille nogle bolde, som man ikke har på dårlige græsbaner, siger Daniel Arrocha.

Nest-Sotra missede i den forgangne sæson oprykning til Eliteserien på målstregen, da holdet tabte oprykningsfinalen mod Aalesund med 1-0.

anton@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april