Luk

Arsenal-boss: Det var tre virkelig gode point

| Premier League | 3 kommentarer
Aubameyang sparker Arsenal til tops: Se ALLE 3 kasser her
Klasse-kasse: Aubameyang banker Arsenal på 2-1
Burnley snyder Arsenal-defensiven: Barnes udligner til 1-1
Emirates i jubel-brøl: Lacazette sender Arsenal på 1-0
27 år siden i dag - Premier League blev startskuddet på Fergusons storhedstid
Arsenal-boss: Det var tre virkelig gode point
Foto: Getty Images

Arsenals Unai Emery jubler over premieresejren over Newcastle og tror på, at Arsenal kan blive endnu bedre.

Arsenal kom søndag godt fra land i Premier League, da holdet besejrede Newcastle med 1-0 på udebane.

Manager Unai Emery var efterfølgende begejstret for både præstationen og resultatet.

- Det er tre virkelig gode point. Vi spillede en meget solid kamp, som vi kontrollerede, men vi kan stadig blive bedre, for i første halvleg smed vi eksempelvis et par bolde væk midt på banen og forærede dem nogle chancer, siger Emery ifølge Sky Sports.

- Anden halvleg var meget lig den første, og det var en meget vigtig sejr for vores selvtillid, da vi spillede med nogle unge spillere.

- Vi ville give dem chancen for at forbedre sig ved at give dem minutter, for det er vigtigt for dem at prøve sig af på dette niveau.

Arsenal havde i kampen den unge duo Reiss Nelson og Joe Willock med fra start, og det er ifølge Sky Sports første gang siden 1998, at Arsenal har to engelske teenagere med i startopstillingen.


Af Mikkel Nøhr

3 kommentarer

Arsenalfan36 09:05          
Fantastisk start på sæsonen. Heldigt at de ikke mødte Manchester City til at starte med! Jeg fulgte kampen med spænding på FlashScore.dk og i 90. minut ventede jeg flere minutter i spænding og håbede på at resultatet holdt. Det var sgu nervepirrende!
zeusberg 09:24          
Jeg syntes faktisk at vi spiller en udmærket kamp, dog er der igen alt for mange boldtab midt på banen!! Jeg syntes specielt Mkhitaryan var en stor synder... han smed ofte bolden væk og han brændte et par store chancer... Guendouzi var heller ikke helt i gear men det er forventeligt efter hans U-21 EM... Ceballos havde lige lidt start vanskeligheder da han kom ind hvor han smed bolden let væk et par gange, men til sidst kom han virkelig godt i gang. Dejligt at se Maitland-Niles være rigtig god og sikker i både det offensive og defensive. Spændende naturligvis med Pepe og Martinelli der begge kom ind... vi har virkelig mange strenge at spille på offensivt.
Kjærbøl 16:42          
Zeusberg. Du ser unægteligt noget mere positivt på det end jeg. Enig i at det var en vigtig sejr og en vanskelig kamp. Vi havde et dusin mand ude pga. skader og "sikkerhedsårsager". Og vi hentede flere spillere så sent i vinduet at det er naturligt at de ikke er indspillet, og derfor heller ikke prioriteret. Men vores høje presspil fungerede ikke, og vores "play from the back" opspil duede slet ikke. Det mest positive var defensiven der næsten intet gav fra sig. Leno, Chambers og Monreal var nærmest fejlfri. Maitland-Niles havde to virkeligt gode aktioner, men var atter på r.. flere gange i det forsvarsmæssige. Offensivt var det skuffende at vi dårligt kunne spille tre afleveringer uden at komme i problemer. Nelson greb ikke chancen og Willock var op og ned. Mkhitaryan spillede som om han var trådt ud af den lokale pubs happy hour. Der er intet i ham!Det bliver interessant at se om Ceballos og Pepe kan spille en større rolle mod Burnley. Der er plads til forbedringer, trods de tiltrængte points.
Lørdag 17. august