Luk

Arsenal-boss lukker i om Eriksen-rygte

| Premier League | 9 kommentarer

Infoboks

Inter - AC Milan
Coppa Italia (26/01)
Oddset 2,05 3,50 3,00

Mikel Arteta afviser at kommentere på rygterne om Arsenals interesse i Christian Eriksen. Der er en masse spillere, der kan forbedre ethvert hold, siger han generelt.

Christian Eriksens situation i Inter ser ikke specielt holdbar ud for tiden, hvilket har sat gang i spekulationerne om et muligt januarskifte for danskeren.

Blandt andet har Arsenal været meldt interesseret i Eriksen, der angiveligt kan havne i London-klubben som et led i en byttehandel, hvor Granit Xhaka ryger den anden vej.

Arsenal-manager Mikel Arteta er på et pressemøde blevet spurgt, om Eriksen kunne være en løsning på klubbens kreative udfordringer, men det spørgsmål er spanieren ikke meget for at besvare.

- Der er en masse spillere derude, som kan forbedre ethvert hold, men vi kommer selvfølgelig ikke til at kommentere på konkrete navne, siger Arteta ifølge Express.

Christian Eriksen spillede fra 2013 til 2020 intet mindre end 305 kampe for Arsenals lokalrivaler Tottenham, for hvem danskeren lavede 69 mål og 89 oplæg.

28-årige Eriksen har kontrakt til 2024 i Inter.


Af Martin Schmidt

9 kommentarer

Pindhunden 16:42          
Arsenal er nok en af de store klubber, hvor jeg bedst kan se, at Eriksen kan komme til at spille en vigtig rolle på banen. Men det dur jo ikke for ham at tage tilbage til London og spille for Tottenhams hadeklub.
Iftitscouldtalk 17:02          
Han vælger nok en klub med lidt mere hyppig/sikker CL deltagelse tror jeg
TMG 17:03          
Endnu værre karrierevalg end Inter, hvis han gør det. Giver ingen mening.

I nævnte rækkefølge, vil jeg sige det bedste karrierevalg for ham vil være :

Dortmund
Real Madrid
AC Milan
Tottenham
United
UnderMåler 17:21          
Bare lad vær Eriksen

Frygter det kommer til at ske, da han er et nogenlunde match, kender London og efterhånden må være desperat.

Jeg kan godt lide at spillere respekterer "de forbudte" transfers men det er hård business og der er ikke plads til romantik. Jeg tro dog ikke den medfølgende virak er noget der vil få Eriksen til at vokse - Tværtimod.

Synes de andre klubber der er nævnt er fornuftige valg, selv om Real Madrig nok er lidt for ambitiøst
Acheron 3 17:51          
Jeg kunne godt se ham i en klub som Leverkusen f.eks. En anden engelsk klub end Tottenham tror jeg ikke på, og heller ikke en anden italiensk.
siposip 17:53          
Har svært ved at se hvorfor man vil af med Özil for at signe Eriksen.
I min bog er det meget samme niveau og spillertype.
Flashp 18:32          
@sipo

Det er jeg helt uenig i.

Eriksen arbejder uendeligt meget hårdere en Özil på banen, og personlighedsmæssigt virker de også til at være enormt forskellige.
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar