Luk

Arsenal-dansker om skifte: Fokus på de unge

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Crystal Palace
Premier League (18/10)
Oddset 1,65 3,95 5,20
bet365 1,61 3,90 5,75

Dansk-engelske Mika Biereth har været på alles læber, siden han blev udtaget til det danske U19-landshold, og han er netop skiftet til Arsenal, hvor der er et stort fokus på ungdommen.

Mika Biereth. Ja, det kan muligvis blive fremtidens bomber på det danske landshold, da den 18-årige angriber er blevet udtaget til Danmarks U19-landshold.

Biereth er født i England, men har en dansk far, og derfor er det blevet muligt med en udtagelse til landsholdet.

Den unge bomber har dog meget at se til for tiden, da han også er skiftet til Arsenal fra Fulham op til denne sæson, hvor han for London-mandskabets U23-hold i den grad har fået vist målnæsen frem.

Biereth scorede blevet andet et hattrick i weekenden mod Chelsea, og han er generelt faldet godt til i Arsenal, fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Jeg har kun været i Arsenal i et par måneder, men jeg nyder virkelig at være her. Takket være trænerstaben og mine holdkammerater har jeg været i stand til at finde mig til rette meget hurtigt.

- Det har været fantastisk indtil videre. Alt er bare gjort ordentligt - selv ned til kantinen, hvor maden er pakket flot ind. Det er et rigtig godt miljø til at fortsætte med at lære og udvikle mig med min fodbold.

Biereth har været en eftertragtet ung herre efter sine mange mål for Fulhams ungdomshold, hvor det i den seneste sæson blev til 22 mål i 27 kampe, og derfor var det et vigtigt valg, som skulle tages, da Arsenal henvendte sig.

Han er dog sikker på, at skiftet er det helt rigtige for ham, da Arsenal altid har haft et stort fokus på de unge spillere.

- Inden jeg kom herned, var det vigtigt for mig at få en fornemmelse af, hvad klubben handler om. Når man ser på Arsenal, ser man mange unge, der kommer igennem, både historisk set og nu. 

- Man kan se, at ungdommen er i højsædet, og det betød meget for mig, da jeg besluttede mig for at komme hertil, udtaler Mika Biereth.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 16. oktober