Luk

Arsenal-forsvarer: 14 FA Cup-titler er vanvittigt

| FA Cup | 13 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Chelsea 2-1
FA Cup
5' 0-1 Christian Pulisic
28' 1-1 Pierre-Emerick Aubameyang
67' 2-1 Pierre-Emerick Aubameyang
73' 2-1 Mateo Kovacic

Arsenal-forsvarer Rob Holding hylder Pierre-Emerick Aubameyang efter triumfen i FA Cup'en, hvor London-klubben er det mest succesfulde hold i England.

Arsenal kunne juble over sit 14. FA Cup-trofæ, efter Chelsea blev slået med 2-1 i lørdagens finale.

Arsenal-forsvarer Rob Holding erkender, at det tog lidt tid for holdet at stemple ind, men så dukkede talisman Pierre-Emerick Aubameyang op.

- Det tog os et stykke tid at vænne os til, hvordan de spillede, men da vi først fik fat, voksede vi med opgaven i første halvleg, og så ser Aubameyang ud til at gøre sin ting i alle kampe, siger Rob Holding til BBC.

- Han er vores talisman og har været det hele sæsonen. 14 FA Cup-titler er vanvittigt, og det her er min anden på fire år.

Arsenal er den klub, der har vundet FA Cup'en flest gange i England.


Af Sara Margren

13 kommentarer

DocHolliday 07:56          
Næsten lige så vanvittigt som at have taget hjem 13 Premier League titler...
Jpp 08:25          
"Næsten lige så vanvittigt som at have taget hjem 13 Premier League titler..."

OK. Keder du dig? Eller ondt i penis?
T-United 09:15          
Arsenal er specialister i FA cuppen, men til gengæld er de virkelig langt fra at være et engelsk tophold... og de er kun på vej længere væk. Har svært ved at se dem udfordre top fire næste sæson... måske endda top 6. Andre hold har bare bedre spillere (City, Liverpool, Chelsea, United), og så er der en række hold, der er mere solide (Wolves, Spurs, Leicester)
bruger 167286 09:27          
T-United
Hvad er dit argument for, at Arsenal er på vej længere væk fra at være et tophold end de er nu?
Enzo Scifo 10:05          
Jeg er da personligt træt af at Arsenal hjemtog endnu en titel. Så den lille håneret er hos de røde. Spurs mand her! Men hvis Arsenal holder fast i Auba og får købt ind centrale steder. Forsvar og midtbane. Så er de faktisk ret godt med synes jeg. Med Martinez og Leno på mål er de nok et af de bedste hold på den post.
Søløven 10:10          
Det er da fantastisk med så mange FA cup titler. Meget misundelsesværdigt! Bitterheden og småligheden fra Junited tilhængere er vel at forvente
Mvh en West Ham fan
T-United 10:13          
Jeg synes bare ikke, de har specielt gode spillere på de fleste pladser, og jeg synes ikke, de køber særligt smart ind, når de bruger penge.
Jeg tror heller ikke, de har særligt mange penge til nye spillere, og så synes jeg også, at de til stadighed har forsømt at adressere holdets primære problem, som er en svag defensiv. At man hentede Luiz til defensiven og brugte stort set alle sine penge på Pepe er mig en gåde.
Og så er de nok lidt fanget af, at de som storklub bør spille offensiv fodbold, hvilket kræver en stærk defensiv, hvor klubber som Wolves og Leicester bedre kan spille henholdende, hvilket på nogle måder er lettere, når der ikke er mange penge til nye spillere.

Jeg tror, vi vil se Arsenal kæmpe om 6. pladsen, og det er ikke mit indtryk, at det har hjulpet dem at kvalificere sig til EL med en smal trup i en i forvejen presset sæson.

Det er mine argumenter, men om de holder, vil tiden jo vise... altsammen er det jo mine holdninger og synsninger.
Torsdag 6. august