Luk

Arsenal henter tidligere FCN-keeper

| International | 13 kommentarer

Infoboks

Dijon - Nantes
Ligue 1 (16/05)
Oddset 7,50 4,70 1,40
bet365 8,00 4,75 1,40

Arsenal har købt den islandske målmand Runar Alex Runarsson i franske Dijon. Runarsson har tidligere spillet i FC Nordsjælland.

Det er nu officielt, at den tidligere FCN-keeper Runar Alex Runarsson skifter til storklubben Arsenal.

Det skriver Arsenal på klubbens hjemmside.

Runarsson skifter til klubben fra Dijon i Frankrig, hvor han har spillet 45 kampe, siden han skiftede til klubben fra FC Nordsjælland for to år siden.

- Vi vil gerne skabe sund konkurrence om pladserne, og vi ser frem til at Alex tilføjer noget mere dybde til målmandspositionen, siger Arsenal-træner Mikel Arteta og Arsenals tekniske direktør Edu tilføjer:

- Vi har holdt øje med ham længe, og han har de kvaliteter, som vi gerne vil se hos vores målmænd, siger han.

Runarsson nåede at spille 62 kampe for FC Nordsjælland. Islændingen får trøje nummer 13 i Arsenal.

 


Af Jonas Nielsen

13 kommentarer

RunningMan 18:53          
What. The. Fuck. Verdens bedste agent. Reservekeeper i Dijon skifter til Arsenal.
KasperKK 18:57          
@Runningman: Hans held er nok nærmere at hans tidligere målmandstræner fra FCN er i Arsenal nu.
JacobB 19:00          
Efter Sannlehi er væk, tror jeg ikke der bliver hentet flere spillere som "agent vennetjenester". Jeg er ret sikker på, at Arteta godt ved, hvad han vil have. Og jeg er overbevist om, at han også har studeret hans kvaliteter ret længe.
RunningMan 19:38          
@KasperKK - Det var jeg ikke klar over. Jeg tror, du har ret.
@JacobB - Hvordan har han studeret det, når han ikke har spillet særlig meget det seneste år og forinden det blev fravalgt grundet dårlige præstationer? Ellers er han dårlig til at vurdere. Synes det lyder helt absurd. Dijon blev nr. 16 sidste sæson og 18 året før. Havde været opsigtsvækkende havde han stået fast. Som reservekeeper er det et jo uhørt. Derudover var han jo ikke engang den bedste keeper, da han var i superligaen.
Malresi 19:47          
Well.. Martin Dubravka var jo heller umiddelbart den bedste keeper i SL.. han er trods alt slået igennem i PL og var vel også for nylig rygtet til en større adresse som backup.
Geddar 19:54          
Det er vel på sin plads at give målmandstræner Cana lidt tiltro her. Han lader til at være virkeligt dygtig til at løfte niveauet hos keepere, så det er ikke utænkeligt man ret hurtigt står med en ret billig habil reserve.

Med tanke på Partey og Aouar stadig er på ønskelisten, så skal der finde nogle midler. Og derfor skulle salget af Martinez helst ende med et solidt overskud, efter en reserve er hentet.
JacobB 20:07          
@RunningMan skal jeg forstå det som, at du mener Arteta og Edu bare har peget på en tilfældig målmand, og købt ham uden at have nogen som helst viden om spillerens kvaliteter? Man har hentet en dygtig målmandstræner, som tidligere har arbejdet sammen med Runarsson. Jeg tror ikke at man hovedløst kaster sig ud i noget, der ikke giver mening. Runarsson fik i sin sidste sæson i SL bronze med FCN, hvor man blandt andet endte over FCK. Det er vel heller ikke helt skidt, hvis det stadig er relevant at snakke om hans niveau for 3 sæsoner siden. Gomis er sandsynligvis også førstevalg i Dijon grundet hans bedre CV, hvor han bla har over 20 kampe, 2 sæsoner i streg i Serie A.
Lørdag 15. maj