Luk

Arsenal kunne ikke bryde Palace ned

| Premier League | 19 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Crystal Palace 0-0
Premier League

Arsenal og Crystal Palace delte torsdag med 0-0 i en kamp, hvor Bernd Leno havde en flot redning for Arsenal, mens Palace forsvarede stærkt i anden halvleg. 

Med tre Premier League-sejre på stribe var det et uhyre velkørende Arsenal-hold, som tog imod Crystal Palace i midten af den engelske række.

Således adskilte et sølle point de to på 11.- og 13.-pladsen i Premier League inden torsdagens møde, som da også skulle blive et meget lige et af slagsen, hvor Arsenal blandt andet måtte undvære Kieran Tierney og Pablo Mari, mens Thomas Partey var tilbage i truppen.

Roy Hodgsons tropper lagde fra land i et noget højere pres, end man er vant til at se fra den kant, og det skabte af og til problemer for Arsenal, der fik sværere ved at spille bolden ud.

Begyndelsen af kampen havde ikke mange chancer, men flere situationer hvor det var lige ved og næsten.

Arsenal spillede ofte omkring Palaces felt og søgte indlæg, men det blev altså sjældent helt giftigt.

Efter 28 minutter fik Christian Benteke en lovende mulighed, da belgieren blev spillet skråt tilbage i feltet. Ganske umarkeret trykkede han af, men han var lidt i ubalance, og så blev afslutningen derefter.

Palace fik den største chance efter 38 minutter, da James Tonkins kom først på et forrygende slået frispark. Han stangede bolden mod mål, hvor keeper Bernd Leno var passeret, men bolden tog overliggeren, og så slap Leno og co. med skrækken.

Gæsterne var flyvende i denne periode, og det brændte for alvor på hos Arsenal. Benteke var uhyre tæt på at bringe Palace foran med et hovedstød efter 41 minutter, men Leno reddede flot, inden han også tog sig af riposten.

Det blev ved 0-0 til pausen, og efterfølgende kom Arsenal noget bedre med efter Palaces stærke periode.

Værterne fik lukket af for Crystal Palace i kontrafasen, og derfor blev det sjældent farligt fra gæsternes fødder.

Arsenal havde dog også problemer med at skabe noget den anden vej mod et stærkt forsvarende Crystal Palace-hold.

Mikel Arteta forsøgte med indskiftninger af Eddie Nketiah, Nicolas Pepe og Thomas Partey, men lige lidt hjalp det for Arsenal, der så ud til at få sin stime af sejre stoppet.

Crystal Palace appellerede til sidst for et straffespark på Wilfried Zaha, men gæsterne fik ikke noget ud af protesterne.

Det skulle ikke blive til nogen scoringer i kampen, og dermed tog begge hold altså fra Emirates med et point hver.


Af Jonas Dalgård

19 kommentarer

Slettet(460035212102) 22:58          
Fornuftig kamp af Palace , bortset fra 10 min i 2 halv.
Havde de fint styr på Arsenal og med lidt held havde de også scoret . Tomkins har fået skabt ro i forsvaret så de ikke laver de dumme fejl, som har kostet mange mål i denne sæson
Love Spurs 22:59          
Herligt det ikke bare er Spurs som fucker up.
kevinmiraschmidt@hotmail.com 22:59          
Dårlig kamp.
Aubameyang er blot en skygge af sig selv. Det virker lidt som om de mange kampe i streg har taget hårdt på nogle af de spillere der var så afgørende såsom saka og lacazette.
Munchen 22:59          
Mindes de gode gamle dage, hvor Arsenal spillede smuk og hurtig bold.
Husker i særdeleshed hvordan Ljungberg og Pires sled kridtstregerne op. Og Henry vanvittig god på toppen, mens Vieira tog sig af midten.... Det var flot seværdigt fodbold.
Hvad sker ser dog for Arsenal i dag?
Hvad er der seriøst gået galt siden den æra for efterhånden mange år siden? Nogen seriøse Arsenal-fans der kan komme mes en kort og klar beretning?
Det er godt nok trist!
Geddar 23:03          
Spørger du efter en kort beretning om hvad der er sket på mere end femten år?
HADERHATERS! 23:05          
Arsenal har altid været en ca 10 gange dårligere udgave af Barcelona og det viser de idag at de stadig kan leve op til
kevinmiraschmidt@hotmail.com 23:13          
Munchen.

Du kan næsten ikke få et kort svar. Men her er et. Ingen rød tråd igennem klubben. Manglede forstærkninger på nøgle positioner i utrolig mange år. Selv under Wenger stod man med fornemmelsen af at holdet kun var en stærk defensiv midtbane og central forsvar fra virkelig at kunne konkurrere i ligaen. De senere år har det været dårlige indkøb til alt for høj pris, samt alt for høj løn. En ejer der er ligeglad med klubben samt total inkompetent ledelse der ventede med at forlænge kontrakter så vores nøgle spillere smuttede til spot pris.

Alt dette er noget man håber at rette op på nu her. Så kan man så debattere om Arteta er manden til det. Der er delte meninger, og jeg har os min tvivl.
Fredag 5. marts