LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Arsenal leverede kæmpe resultat på San Paolo

| Europa League | 26 kommentarer
Wolves tager fusen på Arsenal og vinder 3-1 - se alle fire mål her
Sokratis pynter på resultatet for Arsenal
Hvad sker der, Arsenal?! Bagud 3-0 ved pausen mod Wolves! Se alle 3 mål her
Arsenal bliver spillet ud af banen - 3-0 til Wolves
2-0! Wolves er ved at tage fusen på Arsenal
Arsenal leverede kæmpe resultat på San Paolo
Foto: Getty Images

Infoboks

Napoli - Arsenal 0-1
Europa League Slutspil
36' 0-1 Alexandre Lacazette

Arsenal leverede en enorm solid præstation og vandt med 1-0 på udebane over Napoli i Europa League, hvilket sender dem videre til semifinalerne, hvor The Gunners skal møde Valencia.

Et højlydt San Paolo dannede torsdag ramme for et yderst interessant kvartfinaleopgør i Europa League mellem Napoli og Arsenal.
 
Arsenal tog til Italien med et 2-0-resultat fra det første opgør i bagagen, men med The Gunners' dårlige udebaneform og Napolis frygtindgydende fans i kulisserne stod alt stadig åbent.
 
Efter en rolig start fik hjemmeholdet spillet sig frem til en række chancer, blandt andet havde Jose Callejon en nærgående afslutning i det 17. minut, som Petr Cech kom ned og fik pareret.

Arsenal lurrede i denne anden på hurtige omstillinger til Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang, men udeholdet skulle blive farlige på en helt anderledes facon.

For efter 35 minutter fik Lacazette sparket et frispark over Napoli-muren og ind i netmaskerne, hvilket gav The Gunners en yderst vigtig 1-0-scoring. Napoli-målmand Alex Meret så i øvrigt yderst tvivlsom ud på frisparket.

Napoli skulle nu lægge tryk på i anden halvleg, hvilket fik Carlo Ancelotti til at introducere Dries Mertens samt skifte over til en 4-2-4-formation. 

Tættest på en Napoli-scoring kom Arsenals Nacho Monreal dog faktisk efter 80 minutter, men Cech var vaks og fik grebet den uheldige afslutning af Arsenal-spanieren. 

Napoli fik aldrig for alvor lagt tryk på, og Arsenal kunne derfor i sidste ende tage en flot 1-0-sejr på udebane i Napoli. Unai Emerys mandskab blev herved kun det andet hold efter Juventus til at vinde over Napoli på San Paolo i denne sæson. 

Arsenal er nu videre til semifinalerne i Europa League, hvor de skal møde Daniel Wass og Valencia.


Af Mads Adam Wegener
Mandag 20. maj
Søndag 19. maj