Luk

Arsenal-målscorer: Vi forsvarede ikke godt nok

| Europa League | 2 kommentarer

Arsenals målscorer Shkodran Mustafi var ikke tilfreds med, at Arsenal smed sejren i overtiden i Europa League-kampen mod Vitoria de Guimaraes.

Arsenal var godt på vej mod tre point i onsdagens Europa League-kamp mod Vitoria de Guimaraes, efter at Shkodran Mustafi havde bragt Arsenal i front ti minutter før tid.

I overtiden fik Arsenal dog ikke clearet et indlæg et ordenligt, og så havnede bolden lidt tilfældigt hos Bruno Duarte, som flot flugtede bolden i mål.

- Det er ikke nemt. Jeg ville elske, hvis der var fløjtet af inden overtiden. Jeg synes, at vi kunne have gjort det bedre, men i sidste ende, skal vi acceptere det og tage pointet med os., sagde Shkodran Mustafi til den britiske tv-station BT Sport efter kampen. 

Arsenal havde flere chancer for at sparke bolden væk, inden scoringen faldt, og Mustafi erkender, at Arsenal skulle have forsvaret bedre i situationen. 

- Vi kunne have forhindret det tidligere i stedet for at give dem muligheden for at lave indlægget. Du er nødt til at acceptere det og komme videre. Vi skal tage de positive ting med fra kampen, sagde Mustafi. 

Arsenal topper på trods af onsdagens pointtab fortsat Europa Leagues Gruppe F med ti point efter fire kampe. 

 


Af Sajeev Shankar
Onsdag 19. februar