Luk

Arsenal-reserver sikrede EL-avancementet

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Molde - Arsenal 0-3
Europa League Gruppe B
50' 0-1 Nicolas Pépé
55' 0-2 Reiss Nelson
83' 0-3 Folarin Balogun

Arsenal skruede op i anden halvleg og scorede tre gange i 3-0-sejren over Molde. Dermed er Arsenal videre i Europa League.

Arsenal var torsdag aften på besøg hos sidste sæsons norske mestre, Molde, hvor Mikel Artetas mandskab kunne sikre sig videre avancement til Europa Leagues knockout-fase.

Molde var inden kampen nummer to i gruppen med seks point og skulle forsøge at rette op på sidste rundes 1-4-nederlag til London-klubben.

Arsenal stillede blandt andet til start med Nicolas Pepe på højrekanten, Alexandre Lacazette i front og Runar Runarsson på mål, mens der var plads til flere reserver.

Første halvleg fik en livlig indledning med chancer i begge ender, men Molde kunne nok notere sig for den største, da Sheriff Sinyan fik en gigantisk mulighed efter et kvarter.

Han blev spillet helt fri foran et tomt mål, men på forunderlig vis sendte han bolden på tværs af målet og tilbage i favnen af Runarsson.

Derfor gik de to hold til pause ved 0-0, men i anden halvleg skruede Arsenal op for farten.

Efter 48 minutter bragede Pepe et godt langskud på overliggeren, og kort efter kunne han så juble, da han tæmmede et indlæg i feltet og sendte bolden i det modsatte hjørne til 1-0.

Få minutter senere blev det også til 2-0 ved Reiss Nelson, som kom først på et fladt indlæg fra Joe Willock.

Knockout-billetten virkede sikret, og det blev den helt sikkert, da Emile Smith Rowe fandt Folarin Balogun, som nettede til 3-0.

I gruppe A vandt schweiziske Young Boys med 1-0 over CSKA Sofia.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 19. januar