Luk

Arsenal-spids: Vi er tæt på Liverpool-trio

| Premier League | 58 kommentarer
Arsenal-spids: Vi er tæt på Liverpool-trio
Foto: Getty Images

Infoboks

Watford - Arsenal
Premier League (15/09)
bet365 3,80 3,80 1,90
NordicBet 3,75 3,85 2,02
Oddset 3,70 3,75 1,97
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!

Pierre-Emerick Aubameyang mener, at Arsenal kan mønstre en trio, der tåler sammenligning med Liverpools offensivstjerner.

Sadio Mane, Mohamed Salah og Roberto Firmino lavede i sidste sæson tilsammen 56 mål for Liverpool i Premier League og hjalp desuden klubben til en Champions League-titel.

Arsenal har denne sommer fået tilgang af Nicolas Pepe, og sammen med Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubameyang kan han blive en del af en drabelige offensiv.

Ifølge Aubameyang tåler trioen sammenligning med Liverpools stjerner.

- De forsøger altid at komme frem ad banen, score mål og assistere hinanden. De er en af de bedste trioer i verden, siger Aubameyang til Sky Sports og tilføjer:

- Jeg ser mange ligheder. Pepe og jeg er hurtige spillere som Mane og Salah, mens 'Laca' kan holde fast i bolden og er god med fødderne ligesom Firmino. Så ja, vi kan sige, at vi er tæt nok på.

Aubameyang og Lacazette lavede henholdsvis 22 og 13 mål i Premier League for Arsenal i sidste sæson.


Af Mikael Blond

58 kommentarer

Slettet(150938190709) 11:03          
Der er jeg da enig. Problemet er så bare, at de er milevidt fra Liverpool på alle andre positioner.
Pegefingeren 11:19          
Enig i lighederne, men nu har niveauet hos de tre i Liverpool været rigtig højt, og sidste år blev de to hurtige kantspillere begge topscorer, så i eksekvering, har Arsenals trip stadig noget at bevise.
Hzn 11:26          
@miks

Det synes jeg såmænd ikke de er. Forsvaret halter, men det er også det primære problem. De har en interessant midtbane, hvor mange af spillerne tilmed er unge, men dygtige. Kan de få Ceballos ind permanent, og samtidig beholde Torreira og Guendouzi, så ser det sgu spændende ud.

I forsvaret har de fået Tierney, som vel er lidt af en joker. Fast mand i Celtic siden han var 16-17 år, men spørgsmålet er hvor langt potentialet rækker. Han kan potentielt ende med at blive en fantastisk signing.

Bellerin bliver interessant at følge oven på de efterhånden mange skader. Er farten intakt, og kan han bygge på defensivt, så er det jo en klasseback. Endvidere synes jeg egentligt, at Maitland-Niles har gjort det godt i starten af sæsonen.

De har fået en god målmand ind, som også er relativt ung, og har fået en erfaren centerforsvarer i Luiz, som har vundet trofæer i både PSG og Chelsea. Oven i købet kender Emery ham fra PSG-tiden, hvorfor man kan forvente, at han ved hvordan han vil spille ham. Når det er sagt er det uden tvivl netop centerforsvaret, som kunne trænge til udskiftning. Formår Arsenal inden for de næste par år at få en verdensklasse spiller ind her, så tror jeg bestemt de kan blive titelbejlere.

Det bliver spændende at se dem mod Liverpool, som ikke har imponeret mig synderligt hidtil i denne sæson.
MesutCazorla 11:34          
Der er jeg da enig. Problemet er så bare, at de er milevidt fra Liverpool på alle andre positioner.

Det måske så meget sagt. En midtbane bestående af Torreira, Xhaka og Ceballos, er absolut ikke milevidt fra det Liverpool kan mønstre, på højrebacken vil jeg da også mene, at Bellerin til fulde matcher Trent-Arnold, og på venstrebacken har Tierney i mange år været det større talent af ham og Robertson - sidstnævnte har så haft en eksplosiv udvikling siden sit skifte til klubben, og har nok overhalet Tierney, men større er forskellen så heller ikke, og hvis Tierney formår at bygge på hos os, så kan han godt passere Robertson igen. Ligeledes er Leno heller ikke så meget værre en Alisson.
Den største forskel på de to hold, er kvaliteten på bænken, samt den kollektive styrke Liverpool har, hvor holdet virkelig virker sammentømret og homogent.
bruger 178476 11:40          
Stop nu jer selv Arsenals fans, ingen af jeres folk kan på samme måde som Mane og Salah sætte folk af og afgøre tingene på egen hånd.

Uden dem ville Liverpool være middelmådige nøjagtigt som Arsenal.
Pegefingeren 11:46          
MesutCarzola:

Det var gost nok det mest farvede indlæg i meget lang tid, som jeg har læst. Det næste mangler kun, at Sokratis er tilnærmelsesvis så god som VvD.

Torreira, xhaka og Ceballos er fine nok, men tæt på Liverpools midtbane vil jeg nu ikke mene, de er i kvalitet. Torreira og Xhaka er i min optik ikke i nærheden af at kunne gå ind på Liverpools midtbane, der i min optik er stærkt undervurderet. Ceballos har spillet en rigtig god kamp, men skal vi ikke lige give det lidt tid, inden han bliver udråbt til at være på det niveau fast?

Tierney ser spændende ud, men robertson har vist sug i Liverpool i snart 2 år, og der har Tierney da lang vej fra skiftet til Celtic. I skrivende stund er robertson blandt de bedste venstrebacks i verdenen, og der er Tierney ikke i nærheden, omend hans talent fremstod større for 2-3 år siden.

Bellerin før sin skade var rigtig god, og spørgsmålet er, om han kan finde det igen. Arnold er dog bedre offensivt imo, og med så mange assists sidste år, var slutproduktet fra hans side rigtig godt. Jeg vil dog godt medgive, at det ikke er en kæmpe forskel.

Allison var virkelig god i sidste år, og hvis hans niveau fortsætter, så er han også væsentlig bedre end Leno. Alisson var i sidste sæson blandt de bedste målmænd, og der har Leno lang vej.


Generelt har Arsenal ikke mange spillere, der kunne gå direkte ind på Liverpools hold.
enzuesta 11:48          
Synes klart at Arsenals offensiv, har gjort sig fortjent til at blive sammenlignet med Liverpools fantastiske forreste trio. Derudover mener jeg, at Arsenal helter en del efter på andre parametre. Specielt kontinuiteten mangler.
Derudover bliver jeg så forundret, når man kan bedømme spillere som Ceballos og Tierney, og tilmeld vurdere f.eks. Tierney til at kunne nå et højere niveau end Robertson, når man, ej at forglemme, kun har spillet i en noget svagere skotsk liga.
Og lad os nu huske på at Cabellos blot har spillet én enkel kamp for The Gunners i Premier League so far, inden der danses på lyserøde skyer.

Men ja. Jeg synes bestemt, at der spiller nogle lækre offensiver esser i Arsenals offensiv, hvorimod jeg mener, at resten af holdet bør afvente en dom, før man egentlig kender deres reelle niveau og snakker folks evner op.
Søndag 15. september
Lørdag 14. september