Luk

Arsenal-stopper indrømmer: Ser aldrig fodbold

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Arsenal
Premier League (02/12)
Oddset 2,00 3,65 3,65
bet365 1,95 3,75 3,60

Arsenals Ben White erkender, at han aldrig ser fodbold. Han elsker bare at spille, men ser ikke selv kampe, hvis ikke det har en taktisk årsag. 

Blot fordi at fodbold er ens levebrød, så behøves det ikke være noget, der fylder hele ens liv. 

Det har tidligere Tottenham-back Benoit Assou-Ekotto tidligere bevist, da han fortalte, at han ikke ser fodbold. 

Det samme gør gældende for Arsenals Ben White, der til Sky Sports fortæller, at han faktisk ikke ser fodbold. Han får rigeligt dækket sit behov ved at spille selv.

- Fodbold er så intenst. Du møder ind hver dag og giver 100 procent. Alt jeg ønsker, når jeg tager hjem, er ikke at tænke på det, så jeg kan komme ind helt frisk morgenen efter og være klar til at give 100 procent igen. 

- Jeg ser mig selv spille af taktiske årsager. Jeg ser England, men jeg har altid travlt med at lave noget. Jeg vil ikke bare sidde ned og se en kamp. 

- Jeg så aldrig fodbold, da jeg var yngre. Det gør jeg stadig ikke. Jeg elsker bare spillet, og jeg spillede det hele tiden, men jeg så det aldrig.

- Så jeg ved ikke meget om de ældre generationer, men jeg ved, at Patrick Vieira var en rigtig god spiller, men jeg kan ikke så mange detaljer omkring ham, siger Ben White til Sky Sport. 

Han kan få sin sjette kamp i Arsenal-trøjen mandag på hjemmebane mod Crystal Palace. 


Af Andreas Roesen
Torsdag 2. december