Luk

Arsenal tævede Spurs efter gylden halvleg

| Premier League | 44 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Tottenham 3-1
Premier League
12' 1-0 Emile Smith-Rowe
27' 2-0 Pierre-Emerick Aubameyang
34' 3-0 Bukayo Saka
79' 3-1 Heung-Min Son

Arsenal moste Tottenham med 3-1 efter en især forrygende første halvleg, hvor Mikel Artetas tropper scorede tre kasser.

Arsenal bød søndag Tottenham op til dans i North London derby i Premier League med to sejre på stribe, der søndag kunne blive udbygget til tre.

Tottenham, der havde Pierre-Emile Højbjerg med fra start, gik omvendt ind til kampen med to nederlag i træk, og det var da også Arsenal, der kom bedst fra land i søndagens kamp.

Efter blot 12 minutter kom hjemmeholdet nemlig i front, da Emile Smith Rowe modtog et fladt indlæg fra Bukayo Saka fra højre side, og ganske umarkeret kunne han sparke bolden ind til 1-0.

Arsenal fortsatte dominansen, og Thomas Partey kunne have udbygget hjemmeholdets føring kort efter, men denne gang var Tottenham-målmand Hugo Lloris på plads.

Med en halv time spillet blev det dog 2-0 til Arsenal, og denne gang var Smith Rowe i oplæggerens rolle, da han i en omstilling fandt Pierre-Emerick Aubameyang i en cutback-aflevering, og han sparkede sikkert bolden i mål.

Blot få minutter senere blev det såmænd også 3-0 til Arsenal, og igen faldt målet efter en kontra. Denne gang var det Bukayo Saka, der tog et par glimrende driblinger og forsøgte at aflevere.

Bolden blev dog blokeret og faldt tilbage til ham, og så tog han chancen selv, hvilket var en ganske god ide, for han sparkede bolden sikkert i fjerneste hjørne.

Arsenal var forrygende kørende i første halvleg, men Tottenham var også ganske sløje, og der var mange boldtab.

En hovedstødsmulighed efter hjørnespark til Harry Kane, der gik forbi mål, var det farligste fra gæsterne i første halvleg.

Tottenham-manager Nuno Espirito Santo reagerede da også i pausen med en dobbeltudskiftning. Dele Alli og Japhet Tanganga gik ud og blev erstattet af Oliver Skipp og Emerson Royal.

Arsenal fortsatte dog i anden halvleg, hvor de slap i første, og Thomas Partey fik et tidligt forsøg, som dog ikke gav Lloris problemer.

Emile Smith Rowe og Bukayo Saka drev dog gæk med Tottenham-defensiven i perioder, og det var svært at se, hvordan Tottenham skulle komme tilbage i opgøret.

Harry Kane væltede omkuld i feltet efter en duel med Ben White og ville have straffespark, men dommeren vinkede afværgende.

Med en time spillet fik Kane dog en stor mulighed, da han var alene med Aaron Ramsdale i feltet, men hans skud gik over mål.

Med et kvarter igen lykkedes det så Spurs at få pyntet på resultatet. Sergio Reguilon lagde et indlæg i feltet, som Son Heung-Min sparkede direkte på Ramsdale, men målmanden kunne ikke holde bolden inde. 3-1.

Arsenal måtte udskifte en skadet Granik Xhaka, og Tottenham pressede på for en reducering mere mod slutningen.

Lucas Moura var uhyre tæt på med et skud fra kanten af feltet kort før tid, men Ramsdale styrede bolden på træværket og ud over baglinjen.

Tættere på kom Tottenham ikke, og derfor vandt Arsenal med 3-1, hvilket sender dem op som nummer 10. Tottenham dumper ned som nummer 11.


Af Sara Margren

44 kommentarer

tottenham10 19:27          
Fuck hvor Tottenham ring, der er slet ingen ide og vilje
MAN_City666FAN 19:27          
Tillykke til Arsenal med den flotte sejr...
StoutPåStadion 19:27          
Jeg kan simpelthen ikke lure Nuno´s strategi, det er skræmmende. Udover det er det ufatteligt man ikke kan sætte sit hold mentalt op til NLD.
Arsenals 2. Mål er dog yderst fremragende , en kontra af Leicester kvalitet.
Det eneste positive ved resultatet er at Arteta får længere snor, og med ham vinder de intet eller kommer i top 4. Dog er Arsenals fans nok heller ik synderligt misundelige på vores manager pt.
aloevgaard 19:27          
Forfærdelig kamp af Tottenham - og i særdeleshed 1. halvleg. Håber ikke Dele Alli starter inde fremover… allerede der spiller man kun med 10 mand. Erstat ham med Bryan Gil.

God start af sæsonen for Spurs. Utroligt det batteri allerede er kørt fladt.
Miraaa123 19:31          
Av aloevgaard, det må virkelig gøre ondt at få tæsk af lillebror??

Til andre spurs fans, kom igen. Tak for kampen. NLD skuffer aldrig med hensyn til intensitet. Fedeste derby det findes.
aloevgaard 19:34          
Miraa123: gør altid ondt at få tæsk af lillebror… lillebror er altid irriterende.
I øvrigt troede jeg du ville ignorere mig fremover?
Miraaa123 19:34          
Nej da. ;) Især når chancen var så oplagt. Tak for kampen.
Onsdag 27. oktober