Luk

Arsenal vandt med tre i tredje sejr på stribe

| Carabao Cup | 1 kommentar

Infoboks

Spartak Moskva - Leicester
Europa League Gruppe C (20/10)
Oddset 4,20 3,65 1,82
bet365 4,50 3,60 1,80

Arsenal vandt med 3-0 hjemme sikkert over Wimbledon fra League One. Brighton og Leicester er også videre i Carabao Cuppen.

Arsenal spillede onsdag pokalfodbold, da det gjaldt Carabao Cuppen i England, og de bød League One-holdet Wimbledon velkommen til Emirates Stadium.

På papiret var Arsenal storfavoritter til opgøret, og derfor var der også plads til at blande kortene lidt anderledes for Mikel Arteta i startopstillingen.

En af dem der var med fra start for første gang i noget tid var Alexandre Lacazette, og den målfarlige franskmand gjorde hurtigt opmærksom på sig selv, da han scorede til 1-0 efter lidt mere end ti minutters spil.

Gabriel Martinelli var blevet nedlagt i feltet, og Lacazette tog ansvaret fra pletten af og gjorde det sikkert til 1-0.

Wimbledon holdt herefter godt stand, og vi skulle helt frem til et kvarter før tid, inden Arsenal definitivt fik lukket kampen ved Emile Smith Rowe til 2-0.

Wimbledon kunne ikke få bolden ud af farezonen, og det gjorde, at bolden til sidst endte ved Smith Rowe, der kynisk satte bolden i kassen.

Kort efter blev det så også 3-0 ved Eddie Nketiah, og så så det pludselig komfortabelt og festligt ud i London, hvad de hårdtprøvede Arsenal-fans nok også godt kunne trænge til.

Nketiah satte sidste fod på et flot Arsenal-angreb inde i modstanderfeltet, da han fik et lavt indlæg ind fra Cedric Soares i højre side.

Dermed er Arsenal sikkert videre til næste runde af Carabao Cuppen

Andetsteds var Premier League-klubberne Brighton og Leicester også i aktion mod henholdsvis Swansea og Millwall, og det blev ligeledes til sejre.

Brighton vandt efter to gange Aaron Connolly-kasser på to gange Alexis Mac Alister-assists i første halvleg, og Leicester, der var helt uden Kasper Schmeichel i truppen og havde Jannik Vestergaard indskiftet i anden halvleg, vandt 2-0 på mål af Ademola Lookman og Kelechi Iheanacho.

Brighton og Leicester følger dermed Arsenal videre til næste runde af Carabao Cuppen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 20. oktober
Tirsdag 19. oktober