Luk

Arsenals nye 10'er kender konsekvenserne

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Burnley - Arsenal
Premier League (18/09)
Oddset 3,70 3,45 2,05
bet365 3,75 3,50 2,00

Emile Smith Rowe har fået nummer 10 som nyt trøjenummer, og han ved godt, at det kan få konsekvenser for ham grundet presset, fortæller Mikel Arteta.

Arsenal har til den kommende sæson en ny 10'er på holdet, da Emile Smith Rowe har fået det store ansvar at bære nummeret på ryggen.

Den unge englænder har tidligere udtalt, at han godt ved, at der er nogle store klublegender, som har båret nummeret, og at han vil forsøge at gøre dem kunsten efter og skabe nye historiske øjeblikke for Arsenal.

Manager Mikel Arteta var dog ikke stor fan af Smith Rowes valg, men valgte i sidste ende at støtte sin spiller, som godt ved, at der er store konsekvenser ved at spille med nummer 10 på ryggen.

Det fortæller Arteta til Arsenal Media.

- Han bad om den (nummer ti, red.), så det viser, at han har ambitioner og en stor vilje. Jeg foretrækker spillere, der beder om mere, end de måske kan klare, men hvis de tror på, at de kan gøre det, skal man ikke sætte en grænse. 

- Vi talte lidt, vi diskuterede det, og han kender konsekvenserne af det, men han føler sig parat til at gøre det.

- Og hvis han er parat til at gøre det, vil jeg være lige bag ham for at forsøge at gøre ham så komfortabel og så glad som mulig, så han kan opnå det, som han ønsker at gøre, udtaler Mikel Arteta.

20-årige Emile Smith Rowe har ikke kun fået et nyt trøjenummer, da han også fik forlænget sin aftale med Arsenal frem til 2026.


Af Raymund Nelausen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september