Luk

Arsene Wenger bekræfter Bayern-interesse

| Bayern München | kommentarer

Infoboks

Hoffenheim - Bayern München
Bundesliga (29/02)
bet365 6,50 5,50 1,40
NordicBet 6,95 5,45 1,40
Oddset 6,70 5,50 1,38
YouBet 6,75 5,50 1,39

Bayern München fyrede søndag cheftræner Niko Kovac, og nu bekendtgør den franske legendetræner Arsene Wenger, at han er interesseret i klubbens ledige cheftræner-stilling.

Bayern München tabte i lørdags med hele 5-1 til Frederik Rønnow og Frankfurt, og det fik klubbens ledelse til øjeblikkeligt at opsige cheftræner Niko Kovac.

Bayern har endnu ikke fundet sin nye cheftræner, men den tidligere Arsenal-træner Arsene Wenger ser gerne, at det bliver ham, som overtager tøjlerne i det sydtyske. 

Det siger franskmanden til mediet beIN Sport, som har spurgt den trefoldige Premier League-vinder, om han er interesseret i Bayern-jobbet.

- Selvfølgelig. At træne har været hele mit liv indtil nu. Alle der har trænet vil sige det samme. Du savner intensiteten, nogle ting savner du meget, andre ting savner du ikke.

- Men på den anden side, fodboldkampe, at vinde fodboldkampe, at forberede holdet, at være tilfredse og dele følelser. Det er noget, som man savner. 

Arsene Wenger har været uden job, siden han sidste sommer forlod Arsenal. 

Den 70-årige franskmand har været aktiv som træner i 33 år, og selvom det har været hårdt for Wenger at stå uden job, så anerkender han, at det også har været godt med en pause.

- Selvom jeg savner det, så var det godt for mig at komme væk fra presset. De der kender mig godt fortæller, at jeg er mere afslappet nu. Det er sandt. 


Af Benjamin Alexander Helbo
Torsdag 27. februar
Onsdag 26. februar