Luk

Arteta bekræfter Wilshere-dialog: Vil hjælpe

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Aston Villa
Premier League (22/10)
Oddset 1,80 3,85 4,20
bet365 1,85 3,60 4,00

Mikel Arteta bekræfter, at Arsenal er i dialog med Jack Wilshere for at forstå, hvad han har brug for, men han vil ikke sige noget om, hvorvidt midtbanespilleren kan få kontrakt i klubben.

Jack Wilshere står uden kontrakt, efter han ikke fik forlænget sin kontrakt i Bournemouth denne sommer. 

Siden har han åbnet op om sit mentale helbred, som har været udfordret, fordi han har følt, at ingen klubber ville have ham, og derfor overvejer han at stoppe karrieren.

Arsenal-manager Mikel Arteta sagde i sidste, at Arsenals dør altid ville være åben, og nu bekræfter han, at klubben er i konkret dialog med Wilshere.

- Vi er i dialog med Jack for at forstå, hvad han har brug for, og hvad han leder efter, siger Mikel Arteta til Sky Sports.

- Han er en person og en spiller, som er yderst vellidt af alle, ikke bare spillerne eller fansene, men hele staben her, og vi er villige til at hjælpe ham så meget, vi er i stand til. Det ved han, og sådan ser situationen ud.

Arteta blev også spurgt, hvorvidt Wilshere kunne spille for Arsenal igen, men det var han ikke helt så klar i mælet omkring.

- Jeg ville ikke tage det så langt. Det, jeg siger, er, at vi taler med ham for at forstå, hvad han har brug for, og hvordan vi kan hjælpe ham. Det er det, siger Arteta.

29-årige Jack Wilshere står noteret for 198 kampe for Arsenal, hvor det også blev til 14 mål og 30 oplæg.


Af Sara Margren
Mandag 18. oktober