Luk

Arteta: Du er nødt til at stå ved dine værdier

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Tottenham 3-1
Premier League
12' 1-0 Emile Smith-Rowe
27' 2-0 Pierre-Emerick Aubameyang
34' 3-0 Bukayo Saka
79' 3-1 Heung-Min Son

Mikel Arteta var glad for sit Arsenal-mandskabs præstation søndag i sejren over Tottenham. Han mener, at klubben har stået ved sine værdier i en svær tid og nu høster belønning.

Mikel Arteta fik søndag tredje sejr i Premier League på stribe med Arsenal – denne gang over Tottenham i The North London Derby.

Det betyder dermed, at Arsenal har vekslet deres sløje sæsonstart med tre nederlag af tre mulige med tre sejre i klubbens næste tre Premier League-kampe.

Det var også en glad Mikel Arteta, der mødte pressen efter søndagens sejr, hvor han sendte roser afsted til de trofaste fans på lægterne.

- Jeg tror i livet, at du er nødt til at vise taknemmelighed. Disse mennesker har stået bag klubben og spillerne, den her sejr er for dem, siger Arteta ifølge BBC efter kampen og fortsætter med et mindre forsvar af klubben strategi.

- Når du prøver at genopbygge og prøver at gøre de rigtige ting, er du nødt til at stå ved dine værdier. Nu er vi i gang med at danne en forbindelse til vores supportere, siger Arteta.

Arsenal rykker med sejren over lokalrivalerne fra Tottenham op på ni point i tabellen, som bringer dem side om side med netop Tottenham, der også er på ni point. Modsat Arsenal har de vundet sæsonens første tre og tabt de efterfølgende tre.

Om kampen sagde Arteta.

- Vi har god målrettethed, stor energi og god kvalitet. Jeg nød det virkelig. Jeg ser troen, som spillerne har i, hvad de gør til træning. De har kvaliteten til at gøre det i praksis.

- Det er vigtigt, at de gør hinanden bedre. Det handler om at hæve niveauet på holdet og til træning. Hvis de alle har mentaliteten, så sker det, der skete i dag, forklarer Arteta meget tilfreds.

Arsenal ligger nu nummer ti i rækken og skal næste gang møde Brighton på udebane i Premier League.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Torsdag 28. oktober
Onsdag 27. oktober