Luk

Arteta er rask efter corona: Der var en frygt

| Premier League | 0 kommentarer

Arsenal-manager Mikel Arteta fortæller om forløbet, hvor han pådrog sig coronavirus, og Premier League blev suspenderet. Han indså undervejs, hvor alvorlig en situation det er.

Arsenal-manager Mikel Arteta blev for et par uger siden testet positiv for coronavirus, og dét fik efterfølgende Premier League til at suspendere fodbolden.

Nu er Arteta fuldkommen ovenpå igen, men det var en udfordrende omgang, fortæller han til Arsenals hjemmeside.

- Jeg er fuldkommen rask nu. Jeg havde nogle symptomer, da jeg blev ringet op af klubben, som fortalte, at vi kunne have fået sygdommen, fordi vi havde været tæt på Olympiakos-ejeren (i Europa League, red.), siger Arteta.

- Vi havde en kamp mod Manchester City dagen efter, så jeg ringede straks til lægen. Jeg talte med ledelsen, og jeg sagde, at vi havde nogle spillere, der kunne være udsat. Det var en enorm risiko, for jeg havde ret tydelige symptomer.

- Vi kunne ikke træffe beslutningen selv og talte derfor med Premier League og Manchester City, og så traf vi beslutningen ret hurtigt.

- Dér indser man 'wow, alle er udsatte her, det her er ret alvorligt'. Så begynder man at tænke på de personer, man har været i kontakt med, og så kom frygten, siger Arteta.

Manageren fortæller videre, at symptomerne var ganske normale i forhold til en virus, men at han især var nervøs for at smitte sin børn. Alle har det dog godt, siger Arteta.


Af Sara Margren
Mandag 30. marts
Søndag 29. marts