Luk

Arteta: Fatter ikke at vores mål blev annulleret

| Premier League | 22 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Leicester 0-1
Premier League
80' 0-1 Jamie Vardy

Arsenal-manager Mikel Arteta er noget uforstående over for Alexandre Lacazettes annullerede mål, da Arsenal tabte til Leicester.

Arsenal led søndag et snævert nederlag, da Leicester tog fra Emirates Stadium med en 1-0-sejr i bagagen i Premier League på et mål af Jamie Vardy i kampens slutfase.

I kampens indledning fik Arsenal-angriber Alexandre Lacazette et mål annulleret for offside, efter han havde headet et hjørnespark i mål, hvor en Arsenal-spiller forsøgte at undvige bolden på mållinjen. Arsenal-manager, Mikel Arteta, forstår ikke, hvorfor målet blev annulleret.

- Jeg er virkelig skuffet. Vi havde kampen i vores hænder i første halvleg. Og jeg ved ikke, hvorfor fanden vores mål blev annulleret, sagde Arteta efter kampen og tilføjede:

- De fangede os i vores bagrum i et øjeblik, og så tabte vi kampen. Det er svært at skabe noget, når de har ti mand bag bolden, men vi skulle have afsluttet bedre. Når det kommer til stykket, så må vi give chancer i bagrummet væk.

Det ene point efterlader Arsenal på en tiendeplads i Premier League efter seks kampe.


Af Johannes Skjøth

22 kommentarer

ulrik_74 23:46          
Der er ingen der fatter noget af VAR længere.. én stor forvirring
bruger 172919 23:55          
Jeg har alle dage sagt at VAR ødelægger spillet.
km2014 00:48          
Nu er det ikke VAR der tager beslutningen, men dommerne der sidder der og denne beslutning de tog kan forsvares. Havde de ikke annulleret det, så kunne det også forsvares...Arsenal skal tænke over hvor mange chancer de brændte og ISÆR i første halvleg
BerlinerDK 02:44          
Der var 2 Arsenalspillere i offsideposition, der stod lige foran Smeichel.
Arsenal Havde alt spillet i 1. halvvej havde mange skud, men de var ret ufarlige.
SW6 06:07          
Sjovt så mange der gerne vil være klogere end VAR altid. Der var tydelig offside på de spillere og de havde indflydelse. VAR fejler intet, folk bruger det blot som undskyldning når de havde håbet på et andet udfald. Og det er efterhånden ved at være lidt pinligt. Samtlige fodbold eksperter selv bestaltede eller TV udnævnte ved bare altid bedre end de dommer uddannede folk der kan sidde og se episoderne i slow og som samtidig er dommer uddannede.
Gid disse eksperter en dag fik lidt mere selv indsigt.
Toon Toon! 06:20          
Igen folk ser brokker sig over VAR på en HELT korrekt kendelse.

Læg mærke til hvor meget unødig VAR-kritik der er. Det er hysteri. Igen og igen. VAR gør det godt
7000 Fredericia! 06:32          
Det ene point? Arsenal fik 0 point.
Tirsdag 24. november