Luk

Arteta: Jeg foretrækker den her Aubameyang

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Southampton
Premier League (11/12)
Oddset 1,65 4,10 5,10
bet365 1,60 4,00 5,50

Mikel Arteta er imponeret over sin angriber Pierre-Emerick Aubameyang for tiden, men ikke på grund af hans mål – på grund af hans udstråling.

Arsenal ligner stille og roligt et transformeret hold fra deres begyndelse i Premier League denne sæson, hvor man tabte de første tre kampe.

Siden det smertefulde 0-5-nederlag ude til Manchester City, har klubben nemlig ikke tabt i sine næste syv kampe siden da, og så er holdets nøglespillere også begyndt at levere varen.

En af dem er 32-årige Pierre-Emerick Aubameyang, som har scoret i de seneste to Premier League-kampe for Arsenal og samlet set i sæsonen lavet fire sæsonkasser.

Arsenal-manageren, Mikel Arteta, er dog ikke kun tilfreds med angriberens målscoring. Det er ligeså meget det, som han udstråler for tiden med sin arbejdsindsats.

- Jeg har aldrig set Auba udstråle det, han gør nu, siger Arteta til Arsenals hjemmeside.

- Udover målene, målfejringen når bolden rammer nettet, ser I så måden, han løber på? Det formål han har i forhold til at presse bolden, og når han får den hans bevægelser, hans forbindelser, hvordan han leder kampen.

- Det er sådan, han forandrer resten – ikke når han er statisk, og når han putter bolden i målet. Jeg foretrækker den her Auba. For mig klikker det, forklarer Arteta.

Arteta fortæller videre, at han også synes, at Alexandre Lacazette er ved at vise noget af det samme med sin udstråling, og det mener han er nødvendigt for dem.

- De leder som eksempler og ikke bare der (i kampene), men også til træning. Visse ting, en rolle, som de kunne have indtaget for tre år siden i truppen, er nu ændret, siger Arteta.

Arsenal ligger efter fredagens 3-1-sejr over Aston Villa nummer ti i Premier League, men med bare tre point op til West Ham, som ligger nummer fire.

De møder tirsdag aften Leeds hjemme i Carabao Cup-turneringen, inden det gælder Leicester på udebane lørdag, som også er i god form for tiden.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december