Luk

Arteta om sejr: Vigtigt efter Liverpool-nederlag

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Newcastle 2-0
Premier League
56' 1-0 Bukayo Saka
66' 2-0 Gabriel Martinelli

Mikel Arteta var glad for lørdagens 2-0-sejr over Newcastle. Det var vigtigt at komme hurtigt i gang igen efter 4-0-nederlaget mod Liverpool i den forrige runde.

Arsenal tog lørdag eftermiddag en 2-0-sejr over Premier Leagues bundprop Newcastle.

Mikel Artetas mandskab var ikke så heldige i den forrige runde, hvor de fik en mindre øretæve på Anfield, da de tabte 4-0 til Liverpool.

Den spanske manager var da også glad for at komme hurtigt op på hesten igen, da han snakkede med BBC Sport efter kampen mod Newcastle.

- Jeg er glad for pointene efter nederlaget i sidste weekend. Man bliver nødt til at vinde med det samme igen. Jeg er overordnet tilfreds.

Lørdagens hjemmehold fra det nordlige London lavede begge mål i midten af anden halvleg, og Mikel Arteta er glad for, at holdet holdte hovedet koldt.

- Planen var, at vi skulle være tålmodige. Vi blev nødt til at spille med tempo og rytme. Det gjorde vi i anden halvleg. Vi fandt rum, og det var på den måde, vi scorede målene.

- Når man får chancer, er man nødt til at putte dem i nettet. I første halvleg skød vi fra alle afstande uden at have ro.

Arsenal havde tolv forsøg i første halvleg, hvor kun to var indenfor rammen. Bukayo Saka og Gabriel Martinelli stod for hjemmeholdets to mål i anden halvleg. 


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 17. januar