Luk

Arteta vil forlænge: Nketiah bliver en topspiller

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Arsenal - Southampton
Premier League (11/12)
Oddset 1,65 4,10 5,10
bet365 1,60 4,00 5,50

Arsenal-angriberen Eddie Nketiah har kontraktudløb til sommer, men står det til manager Mikel Arteta, så skal kontrakten forlænges.

Arsenal kan risikere at miste den 22-årige angriber Eddie Nketiah uden betaling efter denne sæson.

Hans kontrakt udløber således i sommeren 2022, men står det til Arsenal-træner Mikel Arteta, så skal aftalen forlænges. Noget, der har været arbejdet på tidligere.

- I sommer havde vi en situation, som vi prøvede at løse, men det kunne vi ikke. Det er sådan en kontraktsituation, der bliver mere og mere normal i fodbold i forhold til, at vi kommer fra coronapandemien og skal løse de problemer, den har medført.

- Jeg er fuld af overbevisning om, at han kommer til at blive en top, topspiller, og det bliver han forhåbentligt i Arsenal. Jeg er glad for at have ham her. Han er vores spiller, jeg har store tanker om ham, og stod det til mig, så så jeg ham gerne blive, siger han ifølge Standard.

Eddie Nketiah blev i januar 2020 hentet tilbage til Arsenal under et udlån i Leeds. Siden har han altså været en fast del af førsteholdet i London-klubben, hvor han er noteret for 67 kampe, 15 mål og et oplæg.

Nketiah scorede senest for Arsenal i tirsdagens 2-0-sejr over netop Leeds i Carabao Cup.


Af Jonas Dalgård
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december