Luk

Arthur forstår Barcelonas bekymring

| International | 2 kommentarer

Infoboks

Slavia Prag - Barcelona
Champions League gruppe F (23/10)
bet365 8,00 5,00 1,36
NordicBet 8,00 5,50 1,40
Oddset 7,50 5,40 1,38
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Midtbanespilleren Arthur forstår godt, at Barcelona er ærgerlige over hans deltagelse med Brasilien, men vil aldrig melde afbud til landsholdet.

I denne landskampspause er Barcelonas midtbanespiller Arthur udtaget for Brasilien til to træningskampe, men Barcelona havde gerne set, at Arthur ikke var taget af sted.

Brasilianeren skal således spille de to træningskampe mod Senegal og Nigeria i Singapore og tilbagelægger mere end 20.000 kilometer og adskillige tidszoner i løbet af de to uger, men det har aldrig været et team for ham ikke at tage af sted.

- Jeg kan godt se det fra Barcelonas side, men for mig er det en ære, en kæmpe ære at være med her, og det kan der ikke ændres på, siger Arthur ifølge Sport.

- Jeg vil altid gøre, hvad jeg kan, når jeg får muligheden, og jeg vil gøre alt for at spille for Brasilien.

- Jeg har det bedre fysisk og føler mig mere selvsikker. Nu vil jeg forsøge at score mit første mål (for Brasilien, red.). Jeg arbejder hårdt og giver alt for at få scoret målet hurtigst muligt.

23-årige Arthur er startet inde i fem af de seneste seks kampe for Barcelona. Han har spillet 16 landskampe for Brasilien.


Af Mikkel Nøhr
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober