Luk

Asensio-perle sikrede Reals førsteplads

| Champions League | 21 kommentarer

Real Madrid satte de italienske mestre fra Inter på plads med en 2-0-sejr, hvor Marco Asensio scorede et fremragende mål. Dermed løb spanierne med gruppens førsteplads, mens Inter må nøjes med andenpladsen.

Der var direkte duel om gruppens førsteplads, da formstærke Real Madrid bød formstærke Inter op til dans i den spanske hovedstad.

Real kunne nøjes med et kryds for at løbe med førstepladsen, mens Inter var tvunget til at tage de tre point.

Det var dog det spanske storhold, som lagde bedst fra land på Santiago Bernabeu. 

Toni Kroos har mange gange vist, at han har benene rigtigt skruet på, og det beviste han igen onsdag aften.

Tyskeren tog chancen fra distancen og hakkede bolden over i det nederste højre hjørne til en fortjent føring til Real.

Brandvarme Vinicius Junior var involveret i en kontroversiel situation kort efter, hvor dommerens fløje forblev tavs, selvom det lignede et straffespark til Los Blancos.

Trods at førstepladsen var på spil, så manglede der lidt nerve og intensitet i kampen. Særligt lignede Inter et hold, som stillede sig tilfreds med andenpladsen.

Tingene blev endnu sværere for Inter efter en times spil, da Nicolo Barella så rødt. 

Den vævre midtbanespiller slog ud efter Eder Militaos læg i en duel ved sidelinjen, og måtte gå tydeligt frustreret i omklædningsrummet.

Kampens højdepunkt kom med 10 minutter igen fra Marco Asensio. 

Han fik et par sekunder på kanten af feltet, hvilket han takkede for ved skrue bolden ind i det lange hjørne via stolpen til 2-0.

Italienerne havde ikke meget skyde med i slutfasen, og Real endte med at løbe med en fortjent 2-0-sejr og gruppens førsteplads. Trods nederlaget er Inter med videre på gruppens andenplads.

Andetsteds var Sheriff Tiraspol på forhånd sikre på gruppens tredjeplads og Europa League i opgøret mod Shakhtar, som sluttede med 1-1. 


Af Theis Fischer Brandt

21 kommentarer

Sims91 22:53          
Vigtig sejr og solid præstation i aften. Endnu et rent bur. Smukke mål.
FcRandoms 22:54          
Solid præstation igen fra RM. FC Inter med god boldomgang, ærgerligt for kampen at Barella taber hovedet.

Dejligt at se Hazard igen. Mens Diaz tværtimod ikke har niveau til Superligaen.... utroligt han får spilletid.

Hvis RM får en sejr i El Derby på søndag er det vel kun to ufattelige nederlag til hhv. Sheriffen(!!!) og Espanyol, som spolerer en ellers fantastisk efterårssæson med sejre over alle kandidaterne i La liga og de italienske mestre.
endagtilbage 22:55          
Inter kom med et fint tryk de første 25 min, men ellers viser Real jo klassen, og vinder helt fortjent. De skulle næsten have lukket den ved halvleg med store chancer til Jovic og Rodrygo.

Militao fortsætter vanvidsformen, og ligner en af Europas aller mest formstærke stoppere. Hold op den mand kommer i vejen for alt, både i luften og ved jorden.
Søren F er gud 22:58          
Egentlig skidt at Inter ikke vinder.
Der var 1 hold på banen i første halvleg, hvor Real så alligevel kommer foran.
Det røde kort gør så selvfølgelig at kampen var slut
El Baron 22:59          
Hold kæft jeg elsker Real … det er ekstraordinært lækkert selv når de lider. Modric er helt utrolig ..
miks 23:01          
Inter spiller godt men de er lidt tandløse på dette niveau. Som mange andre Italienske hold så er de ikke så godt besat i angrebet til ret meget andet end Serie A
GunnerSoren 23:03          
Lidt mærkelig kamp, hvor Inter egentlig er bedst langt hen ad vejen i første halvleg, men hvor de alligevel kun har ét skud indenfor rammen. Dog synes jeg også, at Real spilder nogle gode situationer, hvor Vini har to dårlige aktioner på kontraløb, Rodrygo på stolpen, mens der også sagtens kunne være dømt straffe på Dumfries mod Vini.

Real derimod bedst i anden halvleg, også inden Barellas idiotiske røde kort. Inter har jo et rigtig godt hold, så selvom de er underdogs mod flertallet af 1´erne, så er de jo ikke uden chancer. Sejre mod bedre hold kræver dog ofte, at ens bedste spillere for det første er med, og det kan de vinke farvel til nu. Hvor er det dog en idiotisk aktion i en halvligegyldig kamp...

Fænomenalt sparket ind af Asensio i øvrigt.
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar