Luk

Asger Sørensen og Nürnberg stoppede HSV

| 2. Bundesliga | 0 kommentarer

Asger Sørensen spillede hele kampen, da Nürnberg lørdag stak en kæp i hjulet på HSV og stoppede topklubbens stime af sejre. 1-1 slutte det.

Fra slutningen af oktober og til starten af december vandt HSV ikke en eneste kamp i fem forsøg, men sidenhen har storklubben fundet melodien på ny.

Inden lørdagens udekamp mod Nürnberg toppede HSV 2. Bundesliga og havde fire sejre på stribe, men det skulle Asger Sørensen og co. forsøge at sætte en stopper for.

Den mission startede forrygende for Nürnberg, der kom foran allerede efter 14 minutters spil på mål af Fabian med det meget passende efternavn Nürnberger.

HSV var mest på kuglen i første halvleg, og efter 33 minutter gav det pote, da Simon Terodde bragte balance i regnskabet med scoringen til 1-1, hvilket også var stillingen ved pausetid.

Anden halvleg blev ikke specielt chancerig, men efter en times spil kom begge hold til en god chance hver.

Først fik Simon Terodde chancen for at score sit andet mål i kampen, inden Manuel Schäffler fik muligheden for Nürnberg, men begge manglede den sidste skarphed.

En tredje scoring blev det aldrig til i opgøret, som derfor sluttede med en 1-1-pointdeling, der betyder, at HSV's sejrsstime atter er brudt. Hamborg-klubben topper dog fortsat tabellen.

Det sker, fordi forfølgerne fra Kiel spillede 1-1 ude mod St. Pauli, for hvem Simon Makienok sad på bænken i hele kampen.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 9. marts
Mandag 8. marts