Luk

Askou efter remis: Vi koger op til en sejr

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - OB 0-0
Superligaen Grundspil

Jens Berthel Askou er meget fortrøstningsfuld efter, at AC Horsens spillede 0-0 mod OB, som var deres første clean sheet i sæsonen.

AC Horsens er fortsat isoleret i bunden af 3F Superligaen sammen med Lyngby. I den forgangne weekend leverede man dog en god kamp mod FC Midtjylland, mens man søndag spillede 0-0 mod OB.

Holdets cheftræner Jens Berthel Askou er meget fortrøstningsfuld efter pointet mod OB, som bød på et sjældent clean sheet for holdet.

- Vi holder et clean sheet for første gang i sæsonen. Det giver os en tro på, at det kan vi også nu, mod hold, der har mange gode offensive spillere. Det er svært at gøre mere, end vi gør i dag for at score. 

- Der er egentlig flere fine afslutninger, og vi søger det, alt det vi kan. Vi må tro på, at den del kommer nu. Jeg synes ikke, at vi mangler kvalitet i vores afslutninger, men det er også svært at få kvalitet på derinde med de forhold – set i det lys, så er jeg meget tilfreds med det antal chancer, som vi får skabt, mens vi samtidig også bruger rigtig meget energi på, at vi får holdt dem væk.

En sejr under opsejling

Askou og Horsens møder på fredag Vejle på udebane, og han føler, at det trækker op til en sejr for hans mandskab.

- Vi snakkede om sidst, at der var et clean sheet og et enkelt mål på vej, så det var tæt på. Vi er i hvert fald ved at koge op til en sejr – gryden er ved at koge over. Jeg synes, at man kan se progressionen i alt det, vi laver.

- Banerne gør det dog ikke det lettere, så vi kan ikke sætte 20 pasninger sammen før vi er ved modstanderens felt, og sådan behøves det heller ikke at være. Vi står godt defensivt og spiller klogt i de faser, hvor der bliver åbnet op.

Horsens har 7 point ligesom Lyngby i sæsonen, som dog har spillet en kamp mindre.

OB's sæsonkortsalg er i fuld gang. Du sikrer dig dit kort her.


Af Theis Fischer Brandt

5 kommentarer

Mortena626 12:44          
Det bliver en klar nedrykning til 1div.
Spændene at se til den tid, om de vender tilbage til SL.
Mange hold i 1Div vil og kan lege med
Midtjyde 13:01          
11 point op til FCN, der er et voldsomt meget bedre hold end ACH

Må jeg anbefale at i gør jer klar til næste sæson - og har 100% fokus på dette
...og det bliver svært nok i sig selv kunne jeg være bange for
prm 14:39          
For at vinde en kamp, skal der scores nogle mål. Det har Horsens ikke præsteret at gøre i foreløbig 4 kampe
Medmindre man vinder på fredag, så bliver nedrykningen vel en realitet i kampen efter mod AaB
anygivenday 14:49          
I kan roligt sætte den koger på køl - I skal en tur i 1. Division
Yellowroad 14:50          
Håber samtlige spillere står fuldstændig skarpt og er klar til lokalopgøret, det her kan blive opgøret hvor det hele vender, det offensive pres er fuldstændig væk, vi skal simpelthen bare spille som et hold uden pres, gerne flere forsøg udefra iøvrigt.

Vi er gået fra 0-3, 0-2, 0-1,0-0 så må den næste kamp meget gerne blive en rolig 1-0 til ACH.

Askou har fået flyttet nogle ting defensivt og det hele ser generelt fint ud, han har haft svære arbejdsbetingelser når man kigger på offensiven, men det kan bestemt nå at vende, en sejr mod Vejle og et FCN nederlag og Horsens er kun 8 point fra stregen.
Mandag 1. marts
Søndag 28. februar