LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Askou føler sig godt klædt på til transfervindue

| Superligaen | 2 kommentarer
Askou føler sig godt klædt på til transfervindue
Foto: PhotoCare, Hjørring/Vendsyssel FF

Infoboks

Vendsyssel - Hobro
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,50 3,30 2,90
Oddset 2,35 3,35 3,00
Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Til trods for et par hektiske dage i Vendsyssel føler cheftræner Jens Berthel Askou sig godt rystet til den kommende tid, og han melder ny kvalitet på vej til klubben. 

Det har været en hektisk uge i Vendsyssel FF, hvor først Glen Riddersholm forlod sin stilling som sportschef, mens aftalen med Allan K. Jepsen, der var udset til at indgå i trænerteamet, efterfølgende blev annulleret. 

Alligevel ser cheftræner Jens Berthel Askou positivt på tingene. Han ser tilbage på klubbens første halvsæson i Superligaen med stor tilfredshed og stolthed. 

- På kort tid har vi formået at skabe en kultur, hvor spillere, trænere og resten af staben føles som en lille familie. Vi kæmper for det samme, og vi gør det samlet. Vi har hentet 19 point i Superligaen og er kommet i kvartfinalen i pokalturneringen. Det er vi rigtig stolte over, siger han til klubbens hjemmeside.

Askou er også optimitisk i forhold til det kommende transfervindue, hvor klubben allerede har været aktive, og cheftræneren antyder, at der er mere forstærkning på vej. 

- Vi føler os rigtigt godt klædt på til den kommende tid og både Mike Tullberg, Jacob Andersen og jeg selv har været i tæt dialog omkring truppen og den sportslige udvikling siden i sommers. 

- Det kommende transfervindue har allerede bragt én ny spiller til klubben, og vi er godt i gang med at sikre os at kvaliteten i truppen bliver yderligere styrket, siger Askou.

Takket være en sejr på udebane over Brøndby i efterårets sidste spillerunde overvintrer Vendsyssel på tabellens 12. plads. 


Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Casper Dalsten

2 kommentarer

Peter Nielsen 15:55          
Godt rystet ? mon ikke der menes "godt rustet" :)
Zinras 16:17          
Jeg ville i hvert fald være godt rystet hvis min sportsdirektør fik kolde fødder et par uger før transfervinduet der skulle redde min klub fra nedrykning.
Fredag 22. marts