Luk

Aston Villa fyrer klubmand for mobning

| Premier League | 1 kommentar
Aston Villa fyrer klubmand for mobning
Foto: Getty Images

Infoboks

Arsenal - Aston Villa
Premier League (22/09)
bet365 1,40 5,00 7,00
NordicBet 1,43 5,40 7,40
Oddset 1,40 5,30 7,20

Aston Villa sparker klubmanden Kevin MacDonald ud efter gentagne anklager om mobning af ungdomsspillere.

Aston Villa har tirsdag fyret Kevin MacDonald, efter en undersøgelse om mobning af spillere, der stikker helt tilbage til 1990'erne, er afsluttet.

I december stod den tidligere Villa-spiller Gareth Farrelly frem i The Guardian og fortalte om MacDonalds metoder over for ungdomsspillerne, der ifølge ham indebar både psykisk terror og fysiske konfrontationer.

Dette var ikke første gang, at MacDonald blev sat under anklage af tidligere spillere, men det blev dråben for Aston Villa, der fjernede den ham fra stillingen som ungdomstræner og igangsatte en undersøgelse.

Den er nu slut, og 58-årige MacDonald har fået en fyreseddel. Aston Villa kan ikke oplyse nærmere om detaljerne i undersøgelsen, men de takker de tidligere spillere, der har stillet sig frem i sagen.

- Aston Villa ønsker at undskylde til alle tidligere spillere, der var påvirket af denne opførsel, som ikke bliver tolereret i klubben i dag, skriver klubben.

Kevin MacDonald har været i Aston Villa i 25 år fordelt på to perioder, og udover sin tid som ungdomstræner var han assistent under Tim Sherwood og for det irske landshold.

Han har desuden været midlertidig manager i Aston Villa to gange. Efter anklagerne i december blev han forflyttet til en stilling som Head of Football Development.

Som aktiv fodboldspiller var Kevin MacDonald blandt andet med til at vinde mesterskabet og FA Cup'en med Liverpool i 1986.


Af Sara Margren

1 kommentar

teddysolskjaer 09:21          
rip
Søndag 22. september
Lørdag 21. september