Luk

Luk

Aston Villa henter gratis Boubacar Kamara

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Boubacar Kamara skifter efter denne sæson til Aston Villa, hvor han har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2027. 

Aston Villa har mandag formiddag oplyst, at de har sikret sig franske Boubacar Kamara, som kommer til klubben på en fri transfer fra Olympique Marseille. 

Den 22-årige midtbanespiller har haft en god sæson for Olympique Marseille, derfor er han for nyligt blevet udtaget til det franske landshold for første gang i sin karriere. 

Aston Villa-manager Steven Gerrard glæder sig over tilgangen af den stærke midtbanespiller. 

- Jeg er glad for, at vi har været i stand til at tiltrække et af de mest lovende unge talenter i europæisk fodbold. Vi har en meget klar plan for at gøre vores hold stærkere, og Bouba er en vigtig del af det, udtaler manageren til klubbens hjemmeside. 

Kamara fortæller selv, at et møde med blandt andre danske Johan Lange var med til at overbevise ham om at skifte til Aston Villa. 

- Da jeg mødtes med Steven, Christian og Johan i mit hjem, vidste jeg, at Aston Villa var noget for mig. Deres ambition og vilje til at lykkes matcher min egen. Jeg kan ikke vente på, at pre-season kommer i gang. 

Boubacar Kamara har spillet hele sin karriere i Marseille, hvor det på trods af sine blot 22 år er blevet til 170 kampe på førsteholdet. Han har skrevet under på en femårig aftale med Premier League-klubben.


Af Nicolai Sand

9 kommentarer

BryanFury 10:39          
De er efterhånden ved at have et virkeligt godt mandskab, de har helt sikkert en trup til pladserne 7-10. Skuffende sæson og Gerrards sæde begynder nok at stege lidt hvis de ikke forbedrer deres relativt sløje slutplacering. At slutte under brentford, Palace og et Newcastlehold med SÅ ringe en sæsonstart er bare ikke godt nok for et hold af Aston Villas kaliber.
dimme 10:47          
Ville ikke undre mig at city købte Douglas luiz tilbage nu. Aston villa har en erstatning for ham nu og city kommer til at mangle en i stedet for fernandinho
brefsgaard 11:12          
Aston Villa henter nogle spillere fra en hylde jeg ville tro var over dem faktisk. Imponerende
Esbjerg - fan 11:22          
Newcastle, Arsenal og Atletico Madrid var angivligt også interesseret.

Han er blevet udtaget til det franske landshold.

Åbenbart også United:

They have beat off interest from other clubs with Manchester United reportedly keen on landing Kamara. The Mirror reported upon confirmation of Villa´s move for Kamara that Gerrard´s side had managed to pip United to the 22 year-old.

And Red Devils supporters are not best pleased with the news given their side´s desperate need for a true defensive-minded midfielder. "Kamara is a superb signing by Villa and is another one that my club should have been looking at," one fan said on social media while another added: "It is the first error of the Erik ten Hag era."

"How on Earth have Villa got their hands on Kamara before United?" a third United fan asked. "So Kamara is out the window now, unbelievable, he would’ve been perfect," another added while a fifth fan said: "Kamara going to Villa is like another slap in the face."
Peter Nielsen 11:30          
United fik tilbudt Kamara i januar for 5 mio. Euro, det var en af de spillere Rangnick gerne ville have haft men sagde klubben sagde nej tak. Jeg tror simpelthen ikke på at United var interesseret. United fans, ja, men ikke United scouts og ledelse.
Nishe 11:35          
Rolig nu Fury. Manden har siddet på posten i 6 mnd og det er første rigtige "store" job. Forstår da godt at han ikke skifter et helt hold + det defensive midtbane materiale er bare ikke godt nok i forhold til pl. Vi har manglet en ordentlig teknisk stabil motor til at støtte op foran forsvarskæden. Giv nu manden tid og så tager vi den derfra :)
BryanFury 12:06          
Rolig nu Fury. Manden har siddet på posten i 6 mnd og det er første rigtige "store" job. Forstår da godt at han ikke skifter et helt hold + det defensive midtbane materiale er bare ikke godt nok i forhold til pl. Vi har manglet en ordentlig teknisk stabil motor til at støtte op foran forsvarskæden. Giv nu manden tid og så tager vi den derfra :)
Jeg håber du får ret, jeg var vild med Gerrards trænergerning i Rangers så jeg havde høje forventninger da han skiftede til Aston villa.
Du har helt ret i at han skal have længere tid, derfor skrev jeg også at sædet kunne blive varmt hvis de ikke forbedrer sig. Klubben har jo brugt penge som få andre hold i Europa de sidste år og i det lys er en 14. Plads bare ikke godt nok. Og så synes jeg spillet har været skuffende når man ser hvor mange dygtige offensive spillere der er i truppen. Det er vel kun midterforsvaret der for alvor trænger til en overhaling.

Med det sagt er det en virkeligt fed klub med underholdende spillere så jeg håber da i den grad jeg må æde mine ord.
Lørdag 25. juni
Herrera forklarer Kylian Mbappé-beslutning
00:41
SV:Esbjerg fB - 2. division
00:32
SV:Herrera forklarer Kylian Mbappé-beslutning
00:31
Sky: Los Angeles lejer Gareth Bale
00:23
Sky: Los Angeles lejer Gareth Bale
00:23
SV:Skadesfri Viktor Fischer scorede to i testkamp
00:21
FCK - Mestre!
00:18
Chelsea-ejer har diskuteret Ronaldo-skifte
00:14
FCK - Mestre!
00:13
Medie: Newcastle varme på Leverkusen-profil
00:12
FC Midtjylland - Pokalhelte!
00:10
Officielt: Forest henter rekordkøb i Union
00:03
Sky: Los Angeles lejer Gareth Bale
00:00
Higuain om Juve-skifte. Det var meget svært
00:00
Bayern-sportsdirektør afviser Ronaldo-rygter
23:58
SV:Esbjerg fB - 2. division
23:58
Officielt: Forest henter rekordkøb i Union
23:51
Esbjerg fB - 2. division
23:47
Herrera forklarer Kylian Mbappé-beslutning
23:45
SV:AC Milan - CAMPIONE D´ITALIA!
23:36
Medie: United-fans planlægger ejer-protest
23:33
FC København henter talent i OB
23:32
SV:LIVERPOOL F.C. - Tak for alt til Mané & GOAT
23:28
Mbappé vil vinde CL og blive rekordtopscorer
23:22
BBC: Manchester United vil overtale Eriksen
23:20