LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Aston Villa klar til playoff-finalen på Wembley

| Championship | 9 kommentarer
Aston Villa klar til playoff-finalen på Wembley
Foto: Getty Images
Aston Villa skal møde Fulham i playoff-finalen om oprykning til Premier League, efter Villa tirsdag aften spillede 0-0 mod Middlesbrough og tog en samlet 1-0-sejr.

Aston Villa og Middlesbrough skulle tirsdag aften have afgjort, hvem der skal møde Fulham i playoff-finalen om oprykning til Premier League på Wembley.

Villa vandt det første opgør på udebane med 1-0, så Birmingham-klubben stod med de bedste kort på hånden før dagens kamp.

Kampen startede både intenst og lige, og det blev ikke til de store chancer i første halvleg. Aston Villa stod godt rent defensivt, og Middlesbrough manglede idéer og kvalitet i forsøget på at score det nødvendige mål.

Det var i stedet Villa, der havde de bedste chancer før pausen.

Først fik Middlesbroughs George Friend reddet en god mulighed for næsen af Conor Hourihane, og senere sendte forsvarsspilleren James Chester en pæn chance forbi mål fra en god position i Middlesbrough-feltet.

Middlesbrough lagde friskt fra land i anden halvleg, og efter syv minutter kom udeholdets hidtil bedste forsøg, da Muhamed Besic fra kanten af feltet sendte et fladt skud snert forbi den ene stolpe.

Efter en times spil burde Aston Villa have bragt sig foran. Albert Adomah fandt Lewis Grabban med et præcist, fladt indlæg, men Grabbans afslutning tæt under mål blev på fornem vis afværget af Darren Randolph i Boro-målet.

Selvom det var Middlesbrough, som skulle jagte mål, var det Aston Villa, der sad på spillet og kom frem til flere fine muligheder. Jack Grealish havde blandt andet et farligt skud fra distancen, hvor Randolph fik hevet en god redning frem.

To minutter før tid blev Middlesbrough endelig farlige. Gæsterne blev tildelt et frispark på kanten af feltet, som Stewart Downing tog sig af.

Kantspilleren måtte dog se sit gode forsøg prelle af på overliggeren, og hjemmeholdet slap derfor med skrækken.

Tættere på kom Middlesbrough ikke, og dermed endte kampen 0-0, hvilket giver Aston Villa den samlede sejr med 1-0.

Dermed bliver det Aston Villa, som skal møde Fulham i playoff-finalen på Wembley den 26. maj, hvor vinderen rykker op i Premier League.

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

9 kommentarer

g1981 22:49          
burde vel havde været rødt kort da villas keeper tager med hænder uden for feltet da bolden loppes over ham
BoroDane 22:49          
Hold da kæft det er to ringe hold med to negative trænere. Pulis kan ikke skabe en kamp og Villa var glad for at spille med 8 i defensiven siden de kom foran efter 13 minutter i den første kamp. Jeg nægter simpelthen at tro at Villa kan være en trussel mod Fulham i finalen.
Villafan 23:00          
Rolig nu - ikke rødt da Terry var inden på stregen. Boro kunne ingenting og Villa behøvede ikke. Villa kan godt offensivt - bare find kampen hjemme mod Wolves.
BoroDane 23:05          
Terry var sgu da ikke på stregen. Han var et par meter bag målmanden men langt fra stregen. Om den havde gået ind er ikke sikker men Johnstone tager jo bolden med hånden uden for feltet efter den er løftet over ham. Klart rødt. To middelmådige hold over begge kampe og når Fulham kommer med mere fart en Boro kunne har jeg svært ved at se Villa klare den. Men en dødbold er som bevist nok.
cgil 23:06          
Jeg var som Villafan også lidt skuffet over specielt vores 1. halvleg i dag. Synes dog 2. halvleg viste, at vi er det bedste hold.

Du har til gengæld ret i at Fulham er favoritter i finalen. Efter min .mening klart det næstbedste hold i rækken. De har dog være lidt ustabile de seneste uger og desuden kan man håbe at Villas store rutine kan have betydning.

Uanset hvad er det en fed play-off finale med 2 hold der fortjener det.
Villafan 23:32          
Syntes nu stadigvæk at Terry var klar til at heade væk - men det sker 2 minutter før tid - så det havde jo nok ikke ændret kampen. Boro var dårlige offensivt og Villa behøvede ikke. Nr. 3 og 4 mødes fortjent i finalen.
BoroDane 23:37          
Jeg tror ikke han havde fået headed væk. Men det røde havde ikke ændret noget på udfaldet. Det er skam fortjent i går videre men satme et par sløje kampe.
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar