LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Aston Villa skal til Wembley efter straffedrama

| Championship | 18 kommentarer
Aston Villa skal til Wembley efter straffedrama
Foto: Getty Images

Craig Dawson sikrede West Bromwich 1-0 over Aston Villa, men efter to redninger af Jed Steer triumferede Villa i straffesparkskonkurrencen. 

Aston Villa vendte fredag 0-1 til 2-1 mod West Bromwich i Championships playoff, og tirsdag var der så returkamp på The Hawthorns. 

I en ikke særlig ophidsende første halvleg var hollandske Anwar Al-Ghazi et par gange på spil for Aston Villa, men det var WBA, der scorede halvlegens eneste mål. 

Mason Holgate smed et langt indkast i feltet, og det pandede Craig Dawson i nettet til 1-0 og 2-2 samlet. 

Reglen om udebanemål gælder ikke i playoff, så selvom anden halvleg var mere livlig end første og havde chancer i begge ender, styrede kampen mod forlænget spilletid. 

WBA-anfører Chris Brunt fik sit andet gule kort efter 80 minutter, og så måtte værterne gennemføre opgøret i undertal. 

Overtallet gav en Aston Villa-domineret afslutning, hvor Albert Adomah fik en gylden mulighed midt for mål, men den tidligere Aston Villa-keeper Sam Johnstone præsterede en mirakelredning for værterne. 

WBA holdt stand, og dermed gik opgøret i forlænget spilletid, og her trykkede Villa fortsat på. Der var nærmest tale om belejring i perioder, men Johnstone lavede et par gode indgreb og sikrede 1-1 efter 120 minutter. 

Herefter var der straffesparkskonkurrence, og her viste Villa-keeper Jed Steer sin klasse ved at snuppe forsøg fra Mason Holgate og Ahmed Hegazi. 

Villa scorede på sin første tre forsøg, inden Adomah sparkede langt forbi mål, og derfor blev spændingen fastholdt til sidste spark, som Tammy Abraham sikkert omsatte. 

Aston Villa møder i playoff-finalen på Wembley 27. maj enten Leeds eller Derby. Leeds var en 1-0-føring med til sin hjemmekamp mod Derby onsdag aften. 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

18 kommentarer

MKilgallon 23:48          
Tillykke Villa.
Så er det bare at håbe vi følger trop i morgen.
WBA 4ever 23:54          
Aldeles dumt og urutineret Brunt (og Gayle)
Ganske fortjent set over de 2 kampe, vi magler ganske enkelt en helt masse, øv øv
GhettoG 23:55          
Tak.

Håber dog derby vinder. Leeds har været gode mod villa, og villa viste meget usikkerhed i bagerste rækker idag.

KUN en mings der må være sin præstation godkendt. Steer henter plus på bogen efter straffespark.

Da adomah skulle sparke, forstod jeg intet. Den mand har ingen sparketeknik og ligner en uden selvtillid.

Grealish spillede en stærk kamp, selvom han ikke rigtig var i nærheden af et skud. Men alle hans pasninger sidder lige i skabet.

Men generelt en dårlig kamp af villa, hvor vi kun vinder fordi WBA havde skiftet alt ud der bare havde lidt sparketeknik på straffe.
pelorojo 23:58          
Sådan Villa!!!

West Bromwich var bare en stor omgang muskler, der kun tænkte på at spille afventende og destruktivt, og deres jubel over at få tildelt hjørnespark vækker minder om Norge under Drillo.
At Villa så ikke var i stand til at score - selv med en mand i overtal, var dog heller ikke imponerende! Men det er lige meget - Wembley here we come!
Kaparo. - Kaka, El Pato, 00:00          
Da adomah skulle sparke, forstod jeg intet. Den mand har ingen sparketeknik og ligner en uden selvtillid. 
Forstod jeg heller ikke. Kodjia er en ganske fin straffespark skytte også.
haraltidret 00:15          
Fortjent at Aston Villa endte med at vinde kampen i straffesparkskonkurrence. Villa burde dog have lukket kampen på en af de mange chancer der blev skabt efter Brunt´s noget klodsede røde kort.
turbocharlie 00:49          
Jeg følger ikke voldsomt meget med i championship, men det må da være noget nyt, at udebanemål ikke tæller, for jeg troede sgu at wba var videre med 1-0 da de tabte den første 1-2

Sådan har det i hvert fald altid været i min FM :D
Fredag 24. maj