Luk

Aston Villa slog Sheffields ti mand snævert

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Aston Villa - Sheffield United 1-0
Premier League
12' 0-0 John Egan
36' 0-0 John Lundstram
63' 1-0 Ezri Konsa

Sheffield United brændte straffe, fik rødt kort og tabte 0-1 til Aston Villa i Premier League.

Mandag spillede Aston Villa deres første kamp i denne sæson af Premier League, da de tog mod Sheffield United på hjemmebane.

Sheffield United tabte deres første kamp i sæsonen til Wolves, mens Aston Villas kamp i første runde mod Manchester City blev udsat på grund af Citys europæiske færd i sidste sæson.

Aston Villa havde nyindkøbte Ollie Watkins med fra start, og hans hurtighed blev afgørende i kampens start. I det 11. minut blev Watkins sendt afsted i en løbeduel mod Sheffield Uniteds John Egan. Watkins fik et frispark, da Egan havde revet i ham i duellen, inden Sheffield-målmand, Aaron Ramsdale, clearede bolden.

Dommeren og VAR tildelte Egan et rødt kort for forseelsen, da han var sidste mand i Sheffield-forsvaret, og dermed skulle Sheffield spille med ti mand i omkring 80 minutter.

Efter 32 minutter fik Sheffield dog en gylden mulighed for at bringe sig foran i opgøret på trods af undertallet. Chris Basham blev nedlagt i feltet, og så fik Sheffield United straffespark.

Det sparkede John Lundstram, men Aston Villa-debutanten Emiliano Martinez reddede flot i målet.

I det 63. minut gav Aston Villas overtal pote, da forsvarsspilleren Ezri Konsa kunne bringe hjemmeholdet på 1-0 efter et hjørnespark.

Sheffield Uniteds ti mand kom ikke tilbage i opgøret og fik scoret, og så vandt Aston Villa 1-0. Villa har fuldt pointudbytte efter deres første kamp, mens Sheffield United stadig har nul point i Premier League efter to kampe.


Af Johannes Skjøth

5 kommentarer

bruger 150809 20:59          
3 points , ikke overbevisende men klart bedre indstilling end sidste sæson , vi kommer ikke til at ligge i bunden i år.
Avillafan 21:14          
Enig, men det er altså også svært at brillere mod 10 mand, der pakker sig og absolut intet kan eller vil fremad banen. Lad os se, om vi ikke snart kan sige velkommen til Rashica. Så har vi en interessant start 11´er.
pelorojo 21:28          
Det holdt hårdt med de 3 point, og kampen udstiller de offensive mangler hos Villa. Vi er bare ikke forvent med at skulle skabe kampene og låse stærke defensiver op - her må siges at være et udviklingspotentiale for Dean Smith.

Vi skal simpelthen kunne skabe mange flere chancer i en kamp, hvor vi spiller med en mand i overtal 85% af tiden. Sheffield U spiller kampen som de skal og bør i den situation, så der er ingen grund til at hyle over, at de stiller sig så dybt!
Taxahunter 14:11          
Synes det er ufatteligt at Trezeguet får hele kampen. Manden besidder jo ikke nogen offensive kvaliteter. Forstår ikke at Smith ikke prøvede El Ghazi der i det mindste kan afdrible og sætte en mand, evt. komme til baglinien med et fladt indlæg eller et cut-back mod Sheffields forsvar der tog og headed alle indlæg, pånær et hjørne, væk.
Esbjerg - fan 14:27          
Synes det er ufatteligt at Trezeguet får hele kampen. Manden besidder jo ikke nogen offensive kvaliteter. Forstår ikke at Smith ikke prøvede El Ghazi der i det mindste kan afdrible og sætte en mand, evt. komme til baglinien med et fladt indlæg eller et cut-back mod Sheffields forsvar der tog og headed alle indlæg, pånær et hjørne, væk.
Nok fordi Trezeguet lavede en del mål til sidst i sidste sæson og El Ghazi fik mega kritik efter liga cup kampen i tirsdags.

Men nu har de jo hentet Traore og snart Rashiska - så ryger både Trezeguet og El Grazhi på bænken.
Mandag 20. september