Luk

Atalanta-boss: FCM har voldt alle problemer

| Champions League | 44 kommentarer

Infoboks

Udinese - Atalanta
Serie A (20/01)
Oddset 4,20 3,90 1,77
bet365 4,75 3,80 1,75

Gian Piero Gasperini har stor respekt for FC Midtjylland, som ifølge Atalanta-træneren har givet alle hold i Champions League-gruppen problemer.

FC Midtjylland har endnu sine første point til gode i Champions League, men det betyder langt fra, at Atalanta kommer til at undervurdere ulvene i tirsdagens opgør i Bergamo.

Det siger cheftræner Gian Piero Gasperini, der ikke kommer til at tænke på opgøret mellem Liverpool og Ajax, der spilles samtidig og kan få stor betydning for, hvem der går videre fra gruppen.

- Vi skal kun tænke på vores egen kamp. Vi håber, vi kan stole på to resultater i Amsterdam i næste uge, men det ændrer ingenting. Det er en kamp, vi er nødt til at spille færdig, og vi skal kun tænke på Midtjylland.

- De fører tabellen i Danmark, har en vindermentalitet og alle har haft problemer mod dem. Jeg forventer en svær kamp, siger Gian Piero Gasperini ifølge Football Italia på mandagens pressemøde.

Liverpool fører FC Midtjyllands gruppe med ni point, mens både Ajax og Atalanta har syv af slagsen.


Af Martin Schmidt

44 kommentarer

bjerghest 15:20          
Det der med at tale hinanden op inden kampen, kan man ikke droppe det når man tydeligvis ikke har set hinandens kampe? Hvem er det FCM har voldt problemer? Liverpools 4. hold? FCM har sammenlagt spillet en god kamp, men har fået 0 point og 2 mål.
PeterMøllerDrikkerØller 15:30          
De bliver hele tiden rost for at gøre det godt, men hvad kan de bruge til det? 0 point er hvad de får for de er bare ikke bedre
Nomaden9000 15:33          
Hvorfor rose dem når de ikke har præsteret andet end 0 point og 2 mål?
BARCAERBEDST 15:46          
De har været den ringeste repræsentant for dansk fodbold i chl nogensinde. I den letteste gruppe nogensinde. Kan man ikke slå dem, så skal man ikke videre til næste runde. Det ville være ærlig snak.
stik i rend dreng 15:49          
Det er vidst at stramme den at kalde denne her gruppe for den letteste nogensinde. Drømmescenariet for et dansk hold i champions league må være at trække 2 stærke deltagere der kan gøre rent bord, og så trække en svag modstander i pot 3. Det kan man vist ikke ligefrem sige er tilfældet i den gruppe FC Midtjylland er havnet i. At det så er elendigt at vi nok ender med at spille 6 kampe uden at få et eneste point er selvfølgelig ikke godt nok, om end det har været svære omstændigheder.
7000 FCF 15:59          
bjerghest. Da du tilsyneladende ikke har set alle deres kampe, kan jeg fortælle dig, at de mod AJAX, nemt kunne/burde have haft et point, hvi de havde kendt deres besøgelsestid.
SAaB 16:01          
I den letteste gruppe nogensinde
Hvad er pointen med sådan en håbløs kommentar?
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar