Luk

Atalanta-boss om Skrtel: Konen var problemet

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Atalanta
Champions League gruppe C (22/10)
bet365 1,16 7,00 15,00
NordicBet 1,22 7,60 14,00
Oddset 1,20 7,00 12,00

Martin Skrtel blev tvunget væk fra Atalanta af sin kone, hævder klubbens præsident.

I de sidste timer af transfervinduet skrev Simon Kjær under med Atalanta. Der var en plads ledig, fordi Martin Skrtel overraskende fik ophævet sin kontrakt efter blot en måned.

Det var dog ikke med slovakkens gode vilje, at Atalanta ikke blev til noget, fortæller Atalantas præsident, Antonio Percassi, til Gazzetta dello Sport.

- Han var en god mand, men han var ked af det. Han led under af at konen ikke ønskede at være her, siger Atalanta-præsidenten.

34-årige skiftede til Istanbul Basaksehir og vendte dermed tilbage til Tyrkiet, hvor han inden sommerferien optrådte for Fenerbahce.


Af Casper Baunsgaard

9 kommentarer

#GGMU! 19:05          
Det er hun ikke kun i Skrtel´s tilfælde ;-)
MesutCazorla 19:25          
A happy wife is a happy life, som man siger. :-)
Mathews 19:52          
Tænk at basere ens forholdsvist korte karriere på, hvor ens kone kan holde ud at befinde sig. Hun skulle da bare ud af vagten med det samme, lyder til den gode Skrtel er overordentligt whipped.
K9Cox 20:38          
^Du har vist aldrig haft en "kone"
Oswald Cobblepot 20:40          
Han skulle have taget til Rangers istedet...
BoroDane 20:45          
Mathews jeg går ud fra at du ikke er gammel nok til at have en kone. Altså en ligevægtig partner hvis trivsel er lige så vigtig. Det er ikke det samme som en ungdomskæreste man bare skifter ud hver weekend, hvis ikke hun kan lide ens nye sneakers.
Mathews 20:56          
Det har jeg været gammel nok til i mange år. Men med tanke på hvor relativt kort en prof. sportskarriere er, havde jeg personligt vægtet de sportslige ambitioner over alt andet, så man ikke risikerede at sidde tilbage med en "hvad nu hvis" følelse, når karrieren gik på hæld. Der er masser af tid til at nyde sit otium, når karrieren er ovre i slutningen af trediverne. Da især fordi man i så fald ikke behøver røre en finger resten af livet. Men fair du ikke har det på samme måde, folk er vel bare forskellige, og heldigvis for det.
Søndag 20. oktober
Lørdag 19. oktober