Luk

Atalanta-keeper glæder sig til Spurs-skifte

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Atalanta - Young Boys
Champions League gruppe F (29/09)
Oddset 1,48 4,70 6,10
bet365 1,50 4,50 7,00

Tottenham er meget tæt på at kunne præsentere Pierluigi Gollini fra Atalanta, og den italienske målmand glæder sig til at spille for den engelske storklub, fortæller han.

Nu kan Tottenham meget snart præsentere en ny spiller til målmandsposten, da Atalantas Pierluigi Gollini er på vej til London.

Der er endnu ikke kommet noget officielt fra Spurs om aftalen, men den italienske målmand har været ud og udtale sig om sit kommende skifte, som han glæder sig til, bliver en realitet.

- Det er en ære at blive en del af denne fantastiske klub. Det er en storklub. Jeg er virkelig glad, og jeg kan ikke vente med at komme til London og starte et nyt kapitel af mit liv, udtaler han ifølge Sky Sports.

Ifølge det engelske medie er det blot en lejeaftale, der er tale om, men Tottenham får muligheden for at forlænge opholdet yderligere end de 12 måneder, som er planlagt i første omgang.

26-årige Pierluigi Gollini har kontrakt med Atalanta frem til sommeren 2023.


Af Raymund Nelausen

8 kommentarer

Azza 14:06          
Ved ikke helt hvad han og "vi" får ud af dette? Selvfølgelig godt med en solid back-up, og det er Joe Hart ikke, men der er da flere andre mere kritiske steder at forbedre holdet, som især gælder den centrale midtbane og forsvaret.
filthat 14:18          
Det er en 2 årig leje aftale hvor han kan købes for €15m, så han har tid til at vise om han er god nok til at overtage efter Lloris.
Benjamin1992 14:18          
Ved ikke helt hvad han og "vi" får ud af dette? Selvfølgelig godt med en solid back-up, og det er Joe Hart ikke, men der er da flere andre mere kritiske steder at forbedre holdet, som især gælder den centrale midtbane og forsvaret.

Nu er det jo ikke fordi man slavisk arbejder på at få forstærket en prioriteret liste, i nævnt rækkefølge.
A CB
B CB
C HB
D CM
E CM
F GK

Hvis der er mulighed for en god signing før førstnævnte mulighed, så tager man selvfølgelig den. Det går jo ikke ligeså hurtigt og let, som i FM
Pep Guardiola 14:19          
Det ene udelukker vel ikke nødvendigvis det andet..
Azza 14:25          
Benjamin1992

Klart. Men at hente en førstekeeper i en italiensk topklub er i min optik et stort transfer og kender jeg Levy og klubben ret er det ikke fordi der er ofte plads til alt for mange af disse. Så skal der i hvert fald ryddes op og det kan man da håbe på.

Pep Guardiola

Det gør det måske ikke i klubber som Pep træner ;) Men der er begrænsninger på løn- og transferbudgetter og dette signing er nok ikke i helt billige.
keane10 14:57          
Rygterne går på at Gollini får følgeskab af klubkammeraten Christian Romero og det er netop en position hvor vi desperat har brug for forstærkning. Årets forsvarer i Serie og en god alder, det lyder spændende.
Esbjerg - fan 15:34          
Han floppede totalt i Villa og blev nærmest foræret tilbage til Italien.
Søndag 26. september