Luk

Atalanta og Mæhle i syvmålsfest mod Spezia

| Serie A | 4 kommentarer

Infoboks

Atalanta - Spezia 5-2
Serie A
11' 0-1 M'Bala Nzola
18' 1-1 Mario Pasalic
38' 2-1 Duvan Zapata
41' 3-1 Mario Pasalic
83' 4-1 Luis Muriel
89' 5-1 Ruslan Malinovsky
90' 5-2 M'Bala Nzola

Atalanta havde Joakim Mæhle på banen i hele kampen, da man hjemme sejrede med 5-2 i en målfest over Spezia. Atalanta indtager fortsat fjerdepladsen i Serie A.

Lørdag eftermiddag var Atalanta med Joakim Mæhle i startopstillingen i kamp i Serie A mod nedrykningstruede Spezia.

Gæsterne startede bedst om kom foran efter ti minutter på et bizart mål, hvor målmand Juan Musso reddede et langskud, men efterfølgende hoppede bolden uheldigt ud fra overliggeren, og så fulgte M'Bala Nzola op til 1-0.

Overraskende føring til gæsterne, og det holdt da heller ikke længe, for Mario Pasalic udlignede fem minutter senere til 1-1 på oplæg af et Davide Zappacosta-indlæg, som midtbanespilleren mødte inde i feltet.

Herefter fik Atalanta så tildelt et straffespark, som Duvan Zapata i første omgang brændte, men efterfølgende gav VAR ham en mulighed mere, og så omsatte han sit forsøg til en 2-1-føring.

Inden pausen nåede Pasalic at blive dobbelt målscorer, efter han modtog en bold inde i målfeltet og køligt bankede den ind til 3-1.

Kort inde i anden halvleg var kroaten så også ved at blive hattrickhelt, men stolpen afviste hans forsøg.

Når det ikke kunne lykkes at score yderligere for Pasalic måtte han jo assistere de andre på banen, og det gjorde han så med små ti minutter tilbage af opgøret, da han fandt Luis Muriel, som lagde bolden i kassen til 4-1.

Kort efter blev det så også til en reel ydmygelse, da Ruslan Malinovsky som vanen tro scorede på et mål uden for feltet med sin giftige venstrefod, men udeholdet nåede at pynte på resultatet inden slutfløjt ved Nzola nok engang.

Mere kunne de to hold så ikke nå herefter, og Atalanta tog dermed en målrig hjemmesejr over Spezia med Mæhle på banen i alle kampens 90 minutter.

Atalanta haler dermed lidt ind på topholdene og stadfæster deres egen position som nummer fire i Serie A.


Af Kristoffer Lind Pedersen

4 kommentarer

COYSkris 16:56          
Af det jeg så, spillede Mæhle godt i dag. Nogen der kan bekræfte?
JesusChrist 16:58          
Han har vel næppe spillet godt, hvis han ikke har scoret ;)
grumblesnake 18:03          
"Herefter fik Atalanta så tildelt et straffespark, som Duvan Zapata i første omgang brændte, men efterfølgende gav VAR ham en mulighed mere, og så omsatte han sit forsøg til en 2-1-føring."

Det er meget sigende at man helt har overset at det var Mæhle der trak straffe.
Onsdag 26. januar