Luk

Luk

Atalanta-træner: Vi fortjente sejren mere

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Atalanta - Inter 0-0
Serie A

Det endte 0-0, da Atalanta hjemme mødte topholdet Inter i søndagens topopgør i Serie A. Samir Handanovic i Inter-målet stod glimrende, og ifølge Atalantas træner, Gian Piero Gasperini, fortjente Bergamo-klubben sejren mere end Inter.

En 37-årig sprællemand fra Slovenien var stærkt medvirkende til, at topkampen i Serie A mellem Atalanta og Inter søndag endte uden mål.

Samir Handanovic stod nemlig en fremragende kamp for Milano-klubben i en kamp, hvor Atalanta havde en pæn portion chancer til at afgøre kampen.

Derfor var det også en mellemfornøjet Gian Piero Gasperini, der gjorde status efter kampen på sit holds vegne.

- Vi spillede virkelig godt. Det var en svær kamp, for Inter har utvivlsomt en masse kvalitet, men vi spillede lige op med dem, fortalte Gasperini efter kampen til DAZN og fortsatte:

- Om noget synes jeg, at vi fortjente det lidt mere end dem, for de stod meget dybt på banen og ventede på, at vi lavede fejl for så at bryde vores linjer.

Sidste gang, de to hold mødte hinanden, endte kampen 2-2, og derfor var det ventet, at det ville blive en målrig affære søndag aften. Sådan gik det som bekendt ikke, men ifølge Gasperini var kampen stadig fornøjelig at overvære.

- Vi spiller altid spændende kampe mod hinanden. Underligt nok endte denne 0-0, selvom det var en 0-0-kamp af høj kvalitet. Vi forhindrede Inter i at igangsætte deres normale bevægelsesmønstre. Det var det stort resultat for os, for Inter har det med at dominere kampe, og det tvang vi dem til ikke at gøre, sluttede Gasperini.

Med resultatet indtager Atalanta fjerdepladsen i Serie A. Holdets næste Serie A-kamp er den 22. januar på udebane mod Lazio.


Af Peder Carlsen
Fredag 27. maj