Luk

Atalanta-tysker: Liverpool er verdens bedste

| Champions League | 31 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Atalanta
Serie A (23/01)
Oddset 3,25 3,45 2,20
bet365 3,20 3,60 2,15

Robin Gosens kalder Liverpool for verdens bedste hold og sit mål mod englænderne for en drøm, der gik i opfyldelse.

Atalanta triumferede i midtugen med 2-0 på Anfield, og det behager i den grad italienernes anden målscorer Robin Gosens.

- Jeg er virkelig glad for målet og sejren. Der er måske en lidt magisk atmosfære i Liverpool, hvilket presser én til at gå den ekstra meter.

- Jeg havde følelsen af, at vi kunne opnå noget ekstraordinært, og det gjorde vi. Vi vandt 2-0 over det bedste hold i verden, siger Robin Gosens til Atalantas hjemmeside og tilføjer:

- Det var en vanvittig aften. Jeg er glad for, at jeg blev valgt som kampens spiller. At score et mål på Anfield er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg tror, vi gav Atalanta-fansene, der fulgte os fra Bergamo, nogle vidunderlige følelser.

Med sejren holdt Atalanta liv i håbet om at gå videre i Champions League, hvor italienerne i skrivende stund er på tredjepladsen i gruppen, men med samme pointantal som Ajax på den Champions League-givende andenplads.

På tirsdag kan Atalanta gå forbi Ajax, hvis det bliver til en sejr i hjemmekampen mod FC Midtjylland, og Ajax samtidig ikke slår Liverpool.


Af Martin Schmidt
Lørdag 23. januar
Fredag 22. januar