Luk

Athletic er tophold i Spanien efter ny sejr

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Athletic Club - Alaves 2-0
La Liga
38' 1-0 Raul Garcia
72' 2-0 Iker Muniain

Athletic Club er med dagens 2-0 sejr over Alaves tophold i La Liga. 

I La Liga havde Athletic Club søndag aften besøg af Alaves. Hjemmeholdet var ubesejrede efter ligaens fire første runder, og de kunne med en sejr spille sig op på førstepladsen i ligaen.

Alaves var placeret midt i tabellen, men blot med ét point ned til nedrykningsstregen.

Det var favoritterne Athletic, som fra start lagde Alaves under pres, og det var tydeligt, at hjemmeholdet ikke ville misse muligheden for at spille sig i tops i La Liga. 

Ti minutter før pausen fik hjemmeholdet så udnyttet deres store spilovertag, da de blev tildelt et straffespark efter en situation, hvor videodommeren ændrede dommerens oprindelige beslutning. 

Alaves-målmand Fernando Pacheco hoppede til den rigtige side, men han kunne ikke holde Raul Garcias straffespark fra at ende i netmaskerne.

Efter pausen fortsatte hjemmeholdet den store dominans, og Inaki Williams var lige ved at fordoble føringen, men hans afslutning tog stolpen. 

Tyve minutter før tid lykkedes det dog Athletic at bringe sig i front med 2-0, da Iker Muniain på akrobatisk vis sparkede bolden i mål, efter at Pacheco ikke kunne holde det oprindelige skud. 

Der blev ikke scoret yderligere, og med aftenens sejr er Athletic Club nu tophold i La Liga med elleve point ét point foran de næste fire hold. 

 


Af Sajeev Shankar

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Søndag 20. oktober