LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Athletic og Barcelona skød med løst krudt

| La Liga | 23 kommentarer
Highlights: Barcelona - Valladolid (La Liga)
Frimann lovpriser kommende Barca-spiller: Han minder om Xavi og Busquets
Overraskelse i 11. time: Barcelona henter fransk stortalent før tid
Messi: 'Min søn har kritiseret mig flere gange'
Athletic og Barcelona skød med løst krudt
Foto: Getty Images

Infoboks

Athletic Club - Barcelona 0-0
La Liga
90' 0-0 Oscar de Marcos
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
Søndag aften spillede Athletic Club hjemme mod topholdet FC Barcelona, men ingen af de to hold formåede at komme på scoringstavlen, så det sluttede 0-0. Dermed er Barcelona seks point foran Real Madrid i toppen af La Liga.

FC Barcelona krydsede søndag aften klinger med Athletic Club på Estadio San Mames i Bilbao.

Inden kampen havde Barcelona et forspring på fem point ned til Real Madrid, der på det seneste har fundet formen i La Liga.

Barcelona stillede til start med en offensiv trio bestående af Lionel Messi, Luis Suarez og Philippe Coutinho. For hjemmeholdet sad den tidligere FC København-angriber Kenan Kodro på bænken.

Athletic startede bedst, og efter godt ti minutter var Yuri Berchiche tæt på at bringe værterne i front, men afslutning sneg sig forbi den ene opstander.

Fem minutter senere var Markel Susaeta også nærgående, men Marc-Andre ter Stegen diskede op med en glimrende redning i Barcelona-målet.

Athletic fortsatte med at komme til de største chancer, men ter Stegen holdt Barcelona inde i opgøret med fornemt målmandsspil.

Barcelonas bedste mulighed før pausen stod der Lionel Messi på, men argentineren formåede ikke at passere Athletic-keeper Iago Herrerin, og derfor endte første halvleg uden scoringer.

Kort inde i anden halvleg forsøgte Messi sig med et frispark, men igen manglede den allersidst skarphed, og bolden strøg derfor tæt over mål.

I kampens afslutning var Inaki Williams tæt på at bringe Athletic foran i flere situationer, men ter Stegen strålede fortsat i Barcelona-målet.

Med få minutter igen blev 25-årige Kenan Kodro indskiftet, men han nåede ikke at gøre væsen af sig på de få minutter, han fik.

Kampens dødvande blev aldrig brudt, og derfor endte opgøret mellem Athletic Club og FC Barcelona, som det startede, 0-0. Det var tredje remis i træk for Barcelona. 

Det betyder, at Barcelona nu er seks point foran Real Madrid i toppen af La Liga, mens Athletic er nummer 13.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 23. april