Luk

Athletic sænkede storspillende keeper til sidst

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Athletic Club - Levante 2-1
La Liga
45' 0-1 Sergio Postigo
57' 1-1 Iker Muniain
88' 2-1 Ander Capa

Athletic Club vandt søndag eftermiddag 2-1 over Levante i La Liga på et kanonspark et par minutter før tid.

De to midterhold Athletic Club og Levante spillede søndag eftermiddag i Bilbao om muligheden for at tage et godt spring op i subtoppen af La Liga.

Hjemmeholdet kom ud og skabte chancer fra første fløjt, og Aitor Fernandez Abarisketa i Levante-målet præsterede et par store redninger, så hans hold kunne holde kampen på ret køl.

I første halvlegs overtid fik Levante så chancen for at tage føringen, da Jorge Miramon efter et hjørnespark oversprang sin opdækning på bagerste stolpe og headede mod mål.

Inde foran kassen lurede Sergio Postigo, og han kunne let prikke 1-0-føringen ind for udeholdet.

Athletic kom dog med en knap en times spil tilbage i opgøret, da et indlæg blev slået mod bagerste stolpe, hvor Iker Muniain kunne stige udækket op og heade 1-1 i kassen.

Derefter lignede det, at hjemmeholdet ville tage alle tre point. De fortsatte med at producere chancer, og Abarisketa måtte endnu engang præstere en kanonredning for at holde balancen.

Levante-keeperen måtte dog to minuter før tid inkassere det bitre 2-1-mål, som afgjorde kampen, da et hjørnespark blev headet lige ud i støvlen på Ander Capa, som fra kanten af feltet tordnede kuglen fladt i kassen ved fjerneste stolpe.

Athletic Club er med de tre point op på en foreløbig sjetteplads i La Liga. 


Af Thor Carlskov
Torsdag 14. november