Luk

Athletic-spids om Messi: Ren aggression

| Supercup | 6 kommentarer

Athletic-angriberen Asier Villalibre mener, det var ren aggression, som fik Lionel Messi til at lange ud efter Villalibre og siden få rødt kort.

Lionel Messi fik søndag aften direkte rødt kort i Supercopa-finalen mod Athletic, da han langede ud efter baskernes angriber Asier Villalibre, som forsøgte at blokere Messis løbebane.

Den episode kalder Villalibre for ren aggression fra Messis side.

- Jeg placerede min krop, så han ikke kunne komme fremad. Han blev vred og satte hånden i ansigtet på mig, og jeg tror, det var ren aggression, siger Villalibre, som ikke mener, at Athletic gik hårdt til Barcelona-spillerne:

- Jeg synes ikke, vi skal gå ind i den slags kontroverser. Alle hold laver frispark, og der blev også lavet frispark på os. Nøglen er ikke at give op.

23-årige Villalibre scorede selv i kampen, da han udlignede til 2-2 i overtiden af den ordinære spilletid og sendte kampen i forlænget, hvor baskerne vandt 3-2.

Villalibre spillede efter kampen trompet for holdkammeraterne, som en del af fejringen.


Af Jonas Dalgård

6 kommentarer

bruger 162968 08:28          
Hold da op en klaphat, han blev nærmest ikke rørt og alligevel skal han smide sig. usympatisk, men ikke klogt af Messi, desværre
JoshuaB 09:29          
Han er ikke særlig sympatisk. Men manden har jo ret! Der bliver begået frispark i begge lejre!
mmahen1962@hotmail.com 10:05          
Klammeste spiller siden pepe. Villalibre aka i den grad udraderes næste gang han besøger camp nou. En ussel spiller der spillede svinsk, og slap afsted med det på grund af dommeren, og filmede ved hver berøring..
Platon 16 10:14          
Selvfølgelig ikke i orden det Messi gør, men virkelig en besynderlig form for obstruktion Villalibre praktiserer. Ærgerligt at dommeren overså så mange oplagte gule kort og et klart rødt til Bilbao. Villalibre skulle jo også have haft gult i situationen.

Det kunne måske have været med til at sikre en lidt mere sportslig tilgang til kampen fra Bilbaos side. Men Barca har godt nok virket slidte i de seneste to kampe. Og Messi skulle nok helt have været sparet i dag.
Mike55 10:45          
Han er godt nok ikke en særlig charmerende spiller. Men man skal selvfølgelig gribe chancen for at komme med en halv flabet kommentar om historiens bedste spiller, lige når man har vundet og trukket et rødt på ham. Man må jo opveje for det manglende talent på en eller anden måde.
Kabali 12:47          
Helt enig med @platon
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts