Luk

Atiba Hutchinson startede Besiktas-sejr

| Super Lig | 0 kommentarer

Atiba Hutchinson bragte Besiktas foran 1-0, da de slog Denizlispor med 3-2 i den tyrkiske Süper Lig.

Tyrkiske Besiktas er startet sæson halvdårligt og har fået ét point i de tre sidste kampe. Mandag mødte de Denizlispor på udebane i den tyrkiske Süper Lig.

Den tidligere FC København-spiller Atiba Hutchinson startede for Besiktas, og han åbnede scoringen efter 12 minutters spil. Han blev sendt i dybden i feltet og sparkede bolden i nettet via en afretning og bragte Besiktas foran 1-0.

Kort før pausen scorede Vincent Aboubakar stensikkert på et straffespark, og så var Besiktas foran 2-0.

I starten af anden halvleg kom Besiktas også på 3-0, da canadiske Cyle Larin sendte et knivskarpt indlæg i nettet.

Besiktas skulle dog spille de sidste 20 minutter med ti mand, efter Souza stemplede en Denizlispor-spiller og fik et direkte rødt kort.

Med en kvarter tilbage fik hjemmeholdet reduceret, da Muris Mesanovic scorede fra en spids vinkel og reducerede til 1-3.

I kampens sidste minut reducerede Denizlispor igen, da Hadi Sacko blev spillet i dybden og scorede til 2-3, som blev kampens slutresultat.

Sejren sender Besiktas otte pladser op i tabellen til ottendepladsen i Süper Lig. Denizlispor overtager Besiktas' 19.-plads.

Et andet sted i den tyrkiske liga spillede Sivasspor og Rizespor.

Her bragte Baiano Fabricio Rizespor foran i det tredje minut, da han tog en lang solotur i højre side og scorede til 1-0 for Rizespor.

I kampens overtid scorede den tidligere franske Chelsea-angriber Loic Remy til 2-0 for Rizespor på en friløber, hvor han snød Sivasspor-keeperen fuldstændigt og lagde bolden i det tomme net.

Flere mål blev der ikke scoret i kampen, der endte 2-0 til Rizespor.


Af Johannes Skjøth
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december